Tο ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη) σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.
Το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

Στα όπλα οι Ελληνίδες της Κύπρου – Τι φοβούνται οι Τούρκοι


Ζορίζονται οι Τούρκοι.

Δεν εξηγείται αλλιώς το δημοσίευμα της ιστοσελίδας yeniakit, η οποία έκανε εκτενές αφιέρωμα στις Ελληνοκύπριες.
Οι Ελληνοκύπριοι επίστρατοι τα τελευταία χρόνια άρχισαν να παίρνουν στις εκπαιδεύσεις αυτές και τις γυναίκες και τα παιδιά τους.
Γυναίκες με μακιγιάζ και μικρά παιδιά, κρατώντας αυτόματα όπλα, ετοιμάζονται για ανταρτοπόλεμο κατά των Τούρκων.
Μια ορθή κίνηση, καθώς οι Τούρκοι παραμονεύουν και απειλούν την εθνική κυριαρχία της Κύπρου μας. 
Ενώ συμβαίνουν αυτά στη Κύπρο, στην μητέρα πατρίδα, υπάρχουν βουλευτές οι οποίοι θέλουν να καταργηθεί η Εθνοφυλακή.
Οι εθνομηδενιστές ενοχλούνται από τις ασκήσεις και βγάζουν σπυριά με την θέα των G3.

Λογικό βέβαια, οι περισσότεροι είναι απάτριδες και δεν έχουν υπηρετήσει την θητεία τους στο Στρατό, δικό τους κακό βέβαια, η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει σαν πρώτο θεσμό που σέβεται τις ΕΔ.

Ας δούμε λοιπόν το δημοσίευμα.
Σε περίπου 60 χιλιάδες σπίτια δόθηκαν αυτόματα τυφέκια G-3 και μαζί και πυρομαχικά.
Σε αυτήν την δύναμη του ελληνοκυπριακού στρατού δόθηκε το όνομα ¨επίστρατοι¨ και κάθε χρόνο παρέχεται μια μικρού διαστήματος εκπαίδευση στα όπλα.

Οι Ελληνοκύπριοι επίστρατοι τα τελευταία χρόνια άρχισαν να παίρνουν στις εκπαιδεύσεις αυτές και τις γυναίκες και τα παιδιά τους.
Γυναίκες με μακιγιάζ και μικρά παιδιά, κρατώντας αυτόματα όπλα, ετοιμάζονται για ανταρτοπόλεμο κατά των Τούρκων.

Στα πλαίσια των ασκήσεων επιστράτευσης, κάθε χρόνο αυτή η εκπαίδευση γίνεται κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.
Ελληνοκύπριοι αξιωματικοί εκπαιδεύουν τους επίστρατους στο πως λειτουργούνε τα νέα αυτόματα όπλα, πως γίνεται η συντήρηση τους, στις πρώτες βοήθειες, στο ένοπλο αντάρτικο αγώνα και στο πως θα παραμένουν στην ζωή, αναφέρε το άρθρο που μετέφρασαν τα tourikikanea.

Τα τελευταία χρόνια οι Ελληνοκύπριοι επίστρατοι, άρχισαν να παίρνουν στις εκπαιδεύσεις και τις συζύγους και τα παιδιά τους. Γυναίκες με γυαλιά ηλίου και με μακιγιάζ και μικρά παιδιά εκπαιδεύονται στον πόλεμο.
Οικογένειες Ελληνοκυπρίων παίρνουν βασική εκπαίδευση στον βασικό ένοπλο αγώνα, ενώ άρχισαν να βλέπουν την πολεμική εκπαίδευση σαν μια κοινωνική εκδήλωση και άρχισαν να δημοσιεύονται και στα σόσιαλ μίντια οι εικόνες με τα όπλα.
Το ελληνοκυπριακό υπουργείο Αμύνης και οι αξιωματικοί δεν θεωρούν ως κάτι επιβλαβές την ένοπλη εκπαίδευση γυναικών και παιδιών και μάλιστα την στηρίζουν.
-
Η ελληνοκυπριακή διοίκηση τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει σημαντικά βήματα στην ενδυνάμωση της Εθνοφρουράς.

Περιόρισαν την διετή υποχρεωτική θητεία των ανδρών αλλά το 2015 έκαναν το πρώτο βήμα για τον σχηματισμό μια έμμισθης επαγγελματικής δύναμης του στρατού ξηράς.
Ο ελληνοκυπριακός στρατός έκανε 3.000 προσλήψεις ΕΠΟΠ, ενώ αγόρασε και ένα πλοίο περιπολίας από το Ισραήλ.
Ο ελληνοκυπριακός στρατός πραγματοποιεί ασκήσεις μαζί με τις χώρες της Ε.Ε. και τον στρατό του Ισραήλ, στις οποίες οι κόκκινοι εχθροί είναι οι Τούρκοι.

Tην ίδια στιγμή, σε δημοσίευμά της η Deutche Welle, αναφέρει ότι η επίσπευση των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία μπορεί να περιόρισε τους κινδύνους ενός θερμού επεισοδίου ή ατυχήματος στο Αιγαίο, ωστόσο οι συνεχιζόμενες ασκήσεις σε όλο και πιο διευρυμένες περιοχές του Αιγαίου Αιγαίο δείχνουν ότι η θεωρία των γκρίζων ζωνών δεν αφορά μόνο τη προεκλογική ρητορική.

Την Τετάρτη η Άγκυρα εξέδωσε Navtex δεσμεύοντας μεγάλο μέρος του Αιγαίου και μάλιστα για πρώτη φορά με συμμετοχή και τουρκοκυπριακού σκάφους. Αφορμή η άσκηση έρευνας και διάσωσης με την ονομασία «Θαλάσσιος Λέων» που θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 13 – 15 Μαΐου.
Δεν πρόκειται για άσκηση που γίνεται πρώτη φορά.

Ωστόσο το ζήτημα έρευνας και διάσωσης, είναι αυτό που εντείνει τις διεκδικήσεις και την διαμάχη για τα κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο.
Η άσκηση θα διεξαχθεί στην τουρκική περιοχή έρευνας-διάσωσης και στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου.
Θα παραβρεθούν ξένοι παρατηρητές από 18 χώρες και 26 παρατηρητές από διάφορους τουρκικούς φορείς και υπηρεσίες.

Στο μεταξύ, η Τουρκία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή της άσκησης «Beayz Firtina 2018», δηλαδή «Λευκή Καταιγίδα 2018».
Οι τουρκικές αρχές καλούν μάλιστα ναυτιλιακές αρχές και εμπορικά και αλιευτικά σκάφη μεγαλύτερα των 300 κόρων, να συνεργασθούν με το Ναυτιλιακό Κέντρο του τουρκικού ναυτικού με έδρα την Σμύρνη.

Η ανακοίνωση για πραγματοποίηση διαδοχικών στρατιωτικών ασκήσεων, καθώς και η δέσμευση μεγάλου μέρους του Αιγαίου από την Άγκυρα ανησυχεί έντονα την Αθήνα που πιστεύει ότι η Τουρκία επιδιώκει τη συντήρηση της έντασης για να δείχνει ότι αμφισβητεί κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.
Μήπως η Τουρκία επιδιώκει να δημιουργήσει τετελεσμένα και να εξαναγκάσει την Ελλάδα να καθίσει συζητήσει εν τέλει τις γκρίζες ζώνες που υιοθετεί η Άγκυρα;
Σύμφωνα πάντως με διπλωματικές πηγές δεν αποκλείεται το ίδιο σκηνικό να συνεχιστεί και μετά τις τουρκικές προεδρικές εκλογές στις 24 Ιουνίου, καταλήγει το δημοσίευμα.

crashonline.gr
SHARE

ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ

θέλω να δώσω φόρο τιμής σε όλους εκείνους που θυσίασαν την προσωπική τους ελευθερία καιπολλοί περισσότεροι την ζωή τους για την ΠΑΤΡΙΔΑ, ώστε να υπάρχουμε εμείς σήμερα ως Έθνος και πολίτες αυτής της ένδοξης χώρας που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ….

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

by click4money

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 24-11-2011 ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΡΡΗΤΑ Άρθρο 120 ΑΡΧΑΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΒΕΡΟΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Δ.Ν.Τ. ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΓΓΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΥΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΛΑΔΑ. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΕΟΚΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΠΡΟΟΙΟΝΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΥΡΟ ΕΥΡΩΠΗ ΗΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΟΦΥΙΕΣ ΙΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΙΧΩΡ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΥΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΑΤΤΙΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΝΑΖΙ ΝΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΟΡΚΗΖΟΜΑΙ... Π.Α. Π.Ν. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ Παναγιώτης Δαρίβας ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Ε. ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΟΙ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΟΚ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΤΟ 'ΞΕΡΕΣ? ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΡΟΪΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ANUNNAKI CHEMTRAILS CIA EURO HAARP ILLUMINATI INTERNET ISIS J.F.K. LEFTHY NASA PKK STEΑLTH UCK UFO WEHRMACHT