Tο ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη) σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.
Το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

Τουρκία καλεί Ρωσία «έλα να μας σώσεις, μας διαλύουν»


Όταν διαβάζουμε  την τρέχουσα επικαιρότητα στο Sputnik είναι σαν να ανατρέχουμε  κυριολεκτικά στα λεγόμενα και τις
μαρτυρίες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέχρι κεραίας ανεξάρτητα αν τα οικονομικά συμφέροντα και οι διπλωματικοί ελιγμοί της Μόσχας παίζουν την γάτα με το ποντίκι με την φίλη  τουρκία.

«Πολύ σύντομα θα παίζουν την αρκούδα με την αλεπού»

Γίνονται πράγματα και θάματα.

Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας;

Σίγουρα έχουμε να δούμε πολλά άλλα μέχρι να αποκαλυφτεί στα χοικά μάτια μας το ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.

«Για την Τουρκία, είναι πιο σημαντικό να διατηρηθεί η συνεργασία στην περιοχή με τη Ρωσία παρά με τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε ο πρόεδρος του Τουρκικού κόμματος Felicity (SAADET) στο πρακτορείο  Σπούτνικ.»

Σε συνέντευξή στο Sputnik , ο Temel Karamollaoğlu μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση στη Μέση Ανατολή και τον ρόλο της Άγκυρας στη διπλωματική κρίση γύρω από το Κατάρ.

« –Η κρίση στη Μέση Ανατολή συνιστά απειλή για την εδαφική ακεραιότητα της Τουρκίας.

–Τώρα, είναι πολύ πιο σημαντικό να διατηρηθεί στενή συνεργασία με τη Ρωσία, παρά με τις ΗΠΑ.

– Η Ουάσινγκτον παραβιάζει οποιονδήποτε πολιτικό κανόνα μετά την 11η Σεπτεμβρίου.

– σε αυτή την κατάσταση, η Τουρκία πρέπει να αναπτύξει δεσμούς με τη Ρωσία» δήλωσε ο Karamollaoğlu

«Σύμφωνα με τον πολιτικό αυτό επί του παρόντος επιχειρούνται προσπάθειες διαίρεσης της περιοχής σύμφωνα με τα συμφέροντα των παγκόσμιων δυνάμεων και η κρίση του Κόλπου συνιστά μέρος ενός σχεδίου – ανασχεδιασμού του χάρτη της Μέσης Ανατολής.»

«Αυτή είναι η στρατηγική που οι παγκόσμιες δυνάμεις προσπαθούν να εφαρμόσουν.»

«Υπάρχει μια ορατή προσπάθεια να επαναπροσδιοριστεί ο περιφερειακός χάρτης, κανένας δεν το κρύβει.»

Στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής, τα περιφερειακά κράτη αναγκάζονται να πολεμούν ο ένας τον άλλον. Ως αποτέλεσμα,  να γίνονται πιο αδύναμοι» ανέφερε ο Karamollaoğlu

«Σύμφωνα με τον ίδιο, η Τουρκία θα μπορούσε να διαδραματίσει κάποιο ρόλο στην επίλυση της κρίσης στη Μέση Ανατολή, εάν η Άγκυρα εφαρμόσει μια ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική.»

«Ο μόνος τρόπος για την Τουρκία είναι να απαλλαγεί από την ιμπεριαλιστική επιρροή και να αναπτύξει μια ανεξάρτητη πολιτική στην περιοχή, προκειμένου να συμβάλει στη διατήρηση της τάξης και της ειρήνης. Διαφορετικά, η Τουρκία θα είναι υπό εξωτερική επιρροή» τόνισε.

«Οι κίνδυνοι κρίσης του Κατάρ καταλήγουν σε «καταστροφικές συνέπειες» για τη Μέση Ανατολή

Ο πολιτικός  αυτός σημείωσε ότι η σημερινή κρίση έχει μια ιστορία εκατοντάδων χρόνων και η Τουρκία αντιμετωπίζει εδώ και καιρό αυτήν την απειλή.

«Όλα ξεκίνησαν από τον πόλεμο μεταξύ Ιράν και Ιράκ πριν από 30 χρόνια. Αργότερα, το Ιράκ έπεσε σε πόλεμο εναντίον του Κουβέιτ και οι Ηνωμένες Πολιτείες εισέβαλαν στο Ιράκ», δήλωσε.

«Ο κ. Karamollaoğlu επισημαίνει ότι η τρέχουσα κρίση γύρω από το Κατάρ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως πρόσχημα για τη μεταφορά της κρίσης αυτής στο εσωτερικό της  Τουρκίας¨»

«Η κρίση στη Μέση Ανατολή αποτελεί απειλή για την εδαφική ακεραιότητα της Τουρκίας. 
Τώρα, είναι πολύ πιο σημαντικό να διατηρηθεί στενή συνεργασία με τη Ρωσία, παρά με τις ΗΠΑ.» 
Η Ουάσινγκτον παραβιάζει οποιονδήποτε πολιτικό κανόνα μετά την 11η Σεπτεμβρίου.  
Σε αυτή την κατάσταση, η Τουρκία πρέπει να αναπτύξει δεσμούς με τη Ρωσία «, δήλωσε πάλι ο Karamollaoğlu

17.06.2017  https://sputniknews.com/

ΤΡΟΜΟΣ και ΦΟΒΟΣ στην Τουρκία

Σε μια προηγούμενη συνέντευξη στο τμήμα του Sputnik  στην Τουρκία, ο τούρκος πολιτικός αναλυτής και συντάκτης Samer Saleha επισήμανε:

«ότι η κρίση του Κατάρ αποτελεί απειλή για την Τουρκία και ότι η Άγκυρα μπορεί να είναι ο «επόμενος στόχος».

«Σε αυτή την κατάσταση, η Τουρκία πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι ο επόμενος στόχος [μετά το Κατάρ].» 
Η τουρκική ηγεσία και ειδικοί πιστεύουν ότι θα υπάρξει επίθεση εναντίον της Τουρκίας, η οποία θα επιτευχθεί τόσο από τις χώρες του Κόλπου όσο και από τις ΗΠΑ. 
Η επίσκεψη του Donald Trump στο Ριάντ μπορεί να είναι μέρος ενός αμερικανικού σχεδίου στην περιοχή «, δήλωσε Samer Saleha

POLITICS

14:12 17.06.2017(updated 16:44 17.06.2017) https://sputniknews.com/

Όταν διαβάζουμε  την τρέχουσα επικαιρότητα στο Sputnik είναι σαν να ανατρέχουμε  κυριολεκτικά στα λεγόμενα και τις μαρτυρίες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέχρι κεραίας : 

«Οι Ευρωπαίοι τώρα κάνουν χάρη στους Τούρκους και ανεξαρτητοποιούν τα κρατίδια όπου ζουν οι μουσουλμάνοι (Βοσνία – Ερζεγοβίνη).

Βλέπω όμως να διαλύουν την Τουρκία με ευγενικό τρόπο: Θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι και θα ζητήσουν οι Ευρωπαίοι να ανεξαρτητοποιηθούν και τα έθνη αυτά.

Θα πουν τότε στην Τουρκία : «Εμείς σου κάναμε το χατίρι εκεί, πρέπει τώρα, κατά τον ίδιο τρόπο να ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι.

Έτσι «ευγενικά» θα κομματιάσουν την Τουρκία.

Απόσπασμα από το βιβλίο: «Σκεύος εκλογής» του ιερομονάχου Χριστόδουλου Αγιορείτου. 1995

Με πίστη και ελπίδαΔρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
SHARE

ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ

θέλω να δώσω φόρο τιμής σε όλους εκείνους που θυσίασαν την προσωπική τους ελευθερία καιπολλοί περισσότεροι την ζωή τους για την ΠΑΤΡΙΔΑ, ώστε να υπάρχουμε εμείς σήμερα ως Έθνος και πολίτες αυτής της ένδοξης χώρας που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ….

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

by click4money

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 24-11-2011 ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΡΡΗΤΑ Άρθρο 120 ΑΡΧΑΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΒΕΡΟΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Δ.Ν.Τ. ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΓΓΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΥΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΕΟΚΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΠΡΟΟΙΟΝΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΥΡΟ ΕΥΡΩΠΗ ΗΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΟΦΥΙΕΣ ΙΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΙΧΩΡ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΥΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΑΤΤΙΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΝΑΖΙ ΝΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΟΡΚΗΖΟΜΑΙ... Π.Α. Π.Ν. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ Παναγιώτης Δαρίβας ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Ε. ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΟΙ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΟΚ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΤΟ 'ΞΕΡΕΣ? ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΡΟΪΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ANUNNAKI CHEMTRAILS CIA EURO HAARP ILLUMINATI INTERNET ISIS J.F.K. LEFTHY NASA PKK STEΑLTH UCK UFO WEHRMACHT