Tο ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη) σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.
Το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

Ώρα να μιλήσουν τα όπλα: Μετωπική Γκρουέφσκι κατά ΗΠΑ-Αλβανίας – Ποτάμια αίματος στους δρόμους των Σκοπίων «βλέπουν» οι Ρώσοι – Οι ΗΠΑ ζήτησαν και επίσημα αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια - foto . video


Ο κύβος ερρίφθη από τις ΗΠΑ αλλά αυτή τη φορά η Αρκούδα θέτει τους δικούς της όρους στα Βαλκάνια. Ρωσικές πηγές αναφέρουν πως από τον Φεβρουάριο, η Μόσχα βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού με ρωσικές δυνάμεις και Σέρβους να καταστρώνουν επιχειρησιακά σχέδια στην βάση στο Νις για να κοπεί το κεφάλι από το «φίδι» και να τελειώσει οριστικά το νατοϊκό σχέδιο της Μ.Αλβανίας μια και καλή. Τότε η Αμερικανίδα πρόεδρος της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων  για την Ευρώπη, την Ευρασία και τις αναδυόμενες απειλές  κ. Ντάνα Ροραμπάκερ δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα καθώς είχε πει σε αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι  ότι «η χώρα θα πρέπει να «αναμορφώσει» τα σύνορα της και «Κοσοβάροι και Αλβανοί από την πΓΔΜ θα πρέπει να αποτελούν  μέρος του κράτους Κοσσυφοπεδίου».

Πρόκειται για τη δεύτερη τοποθέτηση υψηλόβαθμων Αμερικανών αξιωματούχων για τα Βαλκάνια η οποία είχε περάσει «στα ψιλά». Την πρώτη παρέμβαση την είχαμε αναφέρει στο άρθρο μας ΗΠΑ: «Τα Σκόπια δεν είναι καν χώρα – Να διασπαστεί και να αλλάξουν τα σύνορα

Αμέσως σήμανε συναγερμός στη Μόσχα με τον Β.Πούτιν μετά την άμεση ενημέρωση του να ζητά επιτάχυνση των διαδικασιών επανεξοπλισμού του Βελιγραδίου εδώ και τώρα.
Οι Αλβανοί αποτελούν τη μεγαλύτερη εθνοτική ομάδα στην  ΠΓΔΜ και είναι  πλειοψηφία σε ορισμένες δυτικές περιοχές.Ο πληθυσμός τους αυξάνεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με την απογραφή του 2002, υπάρχουν στην χώρα  1,3 εκατομμύρια Σλάβοι και 509.000 Αλβανοί.

Ο ηγέτης του VMRO-DPMNE, Νίκολα Γκρούεφσκι, έδωσε πριν λίγες ώρες συνέντευξη σε σερβικό ΜΜΕ και αυτό έχει τη σημασία του. Δήλωσε σχετικά:

«O λαός είναι ξεσηκωμένος και δεν πρόκειται να σταματήσει τις διαμαρτυρίες, h μόνη λύση είναι να γίνουν πάλι εκλογές.

«O λαός στέκεται στο κόμμα του και στον συνασπισμό, παρά την τεράστια βοήθεια του Ζόραν Ζάεφ από τα ιδρύματα του Τζόρτζ Σόρος και των ξένων κέντρων.
«Τώρα οι περισσότεροι από τους πολίτες που μας ψήφισαν αισθάνονται προδομένοι. Έχουν οργισθεί από την απόφαση του DUI να πάει σε συμμαχία με το SDSM, γιατί βλέπουν ότι δεν έγινε σεβαστή η βούλησή τους.

«H πλατφόρμα των Τιράνων» δεν είναι αποδεκτή. Ο κύριος λόγος είναι ότι έχει συνταχθεί στα Τίρανα»

«Όπως είναι γνωστό την πολιτική πλατφόρμα των Αλβανών την έχει ετοιμάσει η αλβανική κυβέρνηση και υπεγράφη από τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα. Είναι μια απαράδεκτη πράξη ενός άλλου κράτους να έχει συντάξει ένα βασικό έγγραφο το οποίο θα αποτελέσει πρόγραμμα μια μελλοντικής κυβέρνησης συνασπισμού», είπε ο Γκρούεφσκι.

«Yπάρχει φόβος ομοσπονδιοποίησης ή καντονοποίησης της χώρας και με το μαύρο αυτό σενάριο θα οδηγηθεί η χώρα σε πλήρη διάλυση και είναι βέβαιο ότι θα προκληθούν περιφερειακές προκλήσεις» πρόσθεσε.


Όπως γίνεται αντιληπτό, σε εφαρμογή έχει τεθεί σχέδιο της δύσης που αφορά την άμεση δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» ξυπνώντας παράλληλα άγριες μνήμες του παρελθόντος και συγκεκριμένα του εμφυλίου του 2001, οι επιπτώσεις του οποίου  «σιγόβραζαν» πάντα από τότε.

Ποτέ δεν τα «βρήκαν» οι Σκοπιανοί με τους Αλβανούς και φυσικά η συμφωνία της Αχρίδας ήταν στην ουσία μια ανακωχή και τίποτα περισσότερο , μέχρι την τελική μάχη και διάλυση της χώρας.  


Μετά την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος του, ο Ζόραν Ζάεφ έδωσε με ωμό και προκλητικό τρόπο στον Πρόεδρο Γκιόργκε Ιβάνοφ 10 ημέρες για να του αναθέσει τη δημιουργία νέας κυβέρνησης, έχοντας «τις πλάτες της δύσης».

Ο Σκοπιανός πρόεδρος αρνείται κατηγορηματικά μέχρι στιγμής χρησιμοποιώντας το επιχείρημα ότι η συμμαχία με αλβανικά κόμματα και η αποδοχή τους στην κυβέρνηση θέτει  σε τεράστιο κίνδυνο την κατάσταση  στην χώρα .

Η ΕΕ όμως και το ΝΑΤΟ ασκούν υπέρογκες πιέσεις στα Σκόπια να αποδεχθούν τα αιτήματα των Τιράνων και να αλλάξουν το σύνταγμά τους, κάτι το οποίο θα επιφέρει άμεσα αποσταθεροποιητικές τάσεις στην χώρα , μέχρι την διάλυση της .

Το κυβερνών κεντροδεξιό κόμμα VMRO-DPMNE του οποίου ηγείται ο γνωστός ανθέλληνας Νικόλα Γκρουέφσκι κέρδισε 51 έδρες στις εκλογές, που αποτελεί το μεγαλύτερο ποσοστό  στο κοινοβούλιο με 120 έδρες  της πΓΔΜ, χωρίς όμως να μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση.

Στην δεύτερη θέση έρχεται ο Ζ.Ζάεφ με το  κόμμα SDSM, ακολουθούμενος από το μεγαλύτερο αλβανικό πολιτικό κόμμα της χώρας, την Δημοκρατική Ένωση για Ενσωμάτωση (DUI), η οποία πήρε 10 έδρες.

Ο Γκρουέφσκι εξέφρασε την προθυμία να υποστηρίξει το SDSM για τον σχηματισμό κυβέρνησης εφόσον όμως ο Ζάεφ δεσμευθεί και απορρίψει όλες τις αλβανικές απαιτήσεις σχετικά με την «πολιτική πλατφόρμα των Τιράνων», μια πρωτοβουλία που χρηματοδοτείται από την αλβανική κυβέρνηση και έχει στόχο να αυξήσει την αλβανική επιρροή στην ΠΓΔΜ .

Στα τέλη Δεκεμβρίου, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα κάλεσε τους ηγέτες των τεσσάρων αλβανικών κομμάτων στην ΠΓΔΜ στα Τίρανα για μια συνάντηση στην οποία διατύπωσε την λεγόμενη «αλβανική πλατφόρμα», που τελεί  υπό την αιγίδα των Τιράνων.

Οι τέσσερις άξονες της πλατφόρμας αυτή απαιτούν την καθιέρωση της  αλβανικής γλώσσας ως επίσημης, τη δικαστική μεταρρύθμιση, και την άμεση ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Η ανάμιξη των Τιράνων επικρίθηκε από το σκοπιανό υπουργείο εξωτερικών, το οποίο κάλεσε την Αλβανία να μην υποδαυλίζει κινήσεις διάσπασης  στην περιοχή.

Η προσπάθεια όμως των Αλβανών  να  αποσταθεροποιήσουν την ΠΓΔΜ  έχει την αμέριστη βοήθεια πολιτικών κύκλων των ΗΠΑ .

Ο Αλεξάντερ  Πάβιτς του Κέντρου Στρατηγικών Εναλλακτικών πολιτικών του Βελιγραδίου δήλωσε ότι η στάση της Ευρώπης στην είναι μια ακόμη απόδειξη ότι η ΕΕ «εξακολουθεί να συμπεριφέρεται σαν ένα εξάρτημα παγκοσμιοποίησης της Ουάσιγκτον,  συνεργαζόμενη στενά με το ΝΑΤΟ.»


Υπενθυμίζουμε ότι ο  Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg κάλεσε «τις αρχές των Σκοπίων να εκπληρώσουν  το επόμενο βήμα στη δημοκρατική διαδικασία» και δήλωσε ότι η συμμαχία «παραμένει προσηλωμένη στην ένταξη της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας στη Συμμαχία.«

Σε διαφορετική περίπτωση η ΠΓΔΜ θα δεχθεί τα «κύματα» των νατοϊκών αεροσκαφών που θα πολεμούν υποτίθεται ενάντια στην μισαλλοδοξία και τον φασισμό της σκοπιανής ηγεσίας….φέρνοντας την δημοκρατία στην χώρα.

Πρόκειται για το γνωστό παραμύθι με τον «κακό λύκο» κά , μόνο που τώρα υπάρχει η « ρωσική Αρκούδα» η οποία δεν πρόκειται να αφήσει να γίνει τίποτα από όσα ετοιμάζουν στα Βαλκάνια οι δυτικοί «δημοκράτες».

pentapostagma.gr
SHARE

ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ

θέλω να δώσω φόρο τιμής σε όλους εκείνους που θυσίασαν την προσωπική τους ελευθερία καιπολλοί περισσότεροι την ζωή τους για την ΠΑΤΡΙΔΑ, ώστε να υπάρχουμε εμείς σήμερα ως Έθνος και πολίτες αυτής της ένδοξης χώρας που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ….

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

by click4money

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 24-11-2011 ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΡΡΗΤΑ Άρθρο 120 ΑΡΧΑΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΒΕΡΟΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Δ.Ν.Τ. ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΓΓΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΥΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΕΟΚΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΠΡΟΟΙΟΝΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΥΡΟ ΕΥΡΩΠΗ ΗΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΟΦΥΙΕΣ ΙΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΙΧΩΡ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΥΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΑΤΤΙΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΝΑΖΙ ΝΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΟΡΚΗΖΟΜΑΙ... Π.Α. Π.Ν. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ Παναγιώτης Δαρίβας ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Ε. ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΟΙ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΟΚ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΤΟ 'ΞΕΡΕΣ? ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΡΟΪΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ANUNNAKI CHEMTRAILS CIA EURO HAARP ILLUMINATI INTERNET ISIS J.F.K. LEFTHY NASA PKK STEΑLTH UCK UFO WEHRMACHT