Tο ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη) σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.
Το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

Γενική στρατιωτική κινητοποίηση στην Ουκρανία – Η Ρωσία ενώνεται με την «Νέα Ρωσία» – Απίστευτο μακελειό με 100 νεκρούς! (βίντεο - εικόνες)


Ο Π.Ποροσένκο γνωστοποίησε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος ένταξης στο ΝΑΤΟ με τις μάχες να είναι οι πιο σφοδρές των τελευταίων 2 ετών! Ταυτόχρονα τα στρατολογικά γραφεία στην Ουκρανία έλαβαν εντολή να ξεκινήσουν διαδικασίες γενικής κινητοποίησης. Πάνω από 100 είναι οι νεκροί το τελευταίο 24ωρο!

«Λάβαμε τις λίστες για γενική στρατιωτική κινητοποίηση συμπεριλαμβανομένων και των εφεδρειών» ανέφερε Ουκρανός εκπρόσωπος.

«4 χρόνια πριν μόνο το 16% των Ουκρανών ήταν υπέρ του ΝΑΤΟ. Τώρα είναι στο 54%» είπε ο Π.Ποροσένκο σε συνέντευξη του.

«Ως πρόεδρος θα κινηθώ σύμφωνα με την θέληση του λαού μου. Θα διεξάγω δημοψήφισμα με το ερώτημα ένταξης στο ΝΑΤΟ. Αν επικρατήσει το «ΝΑΙ», θα κάνω τα πάντα για να διασφαλίσω τη θέση μας στη Συμμαχία»!

Ταυτόχρονα η Ρωσία αναγνώρισε την «Νέα Ρωσία» ως το πρώτο βήμα ένωσης!

Συγκεκριμένα τα διαβατήρια Ντονέτσκ και Λουχάνσκ» έγιναν δεκτά!

Οι Ρώσοι των παραπάνω Δημοκρατιών μπορούν πλέον να ταξιδεύουν με τρένα, αεροπλάνα και να κάνουν χρήση των ρωσικών ξενοδοχείων.


                                             Δείτε στο βίντεο τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή.Η κατάσταση στην Ντονένσκ εκτραχύνθηκε και πάλι μετά τις λυσσώδεις επιθέσεις του ουκρανικού στρατού .

Επανειλημμένα, οι προσπάθειες των κυβερνητικών δυνάμεων του Κιέβου να διασπάσουν την διαχωριστική γραμμή που συμφωνήθηκε με την συμφωνία του Μινσκ, απέβησαν άκαρπες και προκάλεσαν πολλά θύματα.

Το σκηνικό έχει εκτραχυνθεί με την δράση βαρέως πυροβολικού και πυραύλων που βομβαρδίζουν το Ντόνετσκ με μεγάλη καταστροφική δύναμη, σε όλο το μήκος της διαχωριστικής γραμμής, ενώ συνεχείς είναι οι αψιμαχίες των δυνάμεων του Κιέβου ενάντια στους Ρωσόφωνους .

Κάτω από το δραστικό πυρ των ουκρανικών πυροβόλων και των πυραύλων βρέθηκε ειδικά η πόλη Svetlodarsk, που ευρίσκεται μεταξύ Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ, ενώ στο σημείο αυτό επιχειρήθηκε ανεπιτυχώς εισβολή μεγάλων δυνάμεων του καθεστώτος του Κιέβου…χωρίς αποτέλεσμα.

Σοβαρά όμως είναι τα προβλήματα για τους εκατοντάδες άστεγους πολίτες αυτών των περιοχών , οι οποίοι έχουν μείνει χωρίς νερό και ρεύμα, ενώ άρχισαν να σχηματίζονται μεγάλες ουρές για την χορήγηση τροφίμων από οργανώσεις ανθρωπιστικής βοήθειας.

Οι επιθέσεις με πυραύλους εδάφους –εδάφους κουνούν συθέμελα την πόλη Svetlodarsk όπου στη διάρκεια της νύχτας σκοτώθηκαν δεκάδες Ουκρανοί στρατιώτες και ένας Ρωσόφωνος , αυξάνοντας τον μέχρι σήμερα απολογισμό σε νεκρούς και τραυματίες.

Χθες το απόγευμα εκρήξεις ρουκετών και όλμων ακούστηκαν και στο Ντονέτσκ, όπου τραυματίστηκαν δύο πολίτες.

Οι βομβαρδισμοί έχουν προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο υδρευτικό σύστημα της πόλης και στην ηλεκτροδότηση, ενώ οι κάτοικοι ζουν υπό τον φόβο και σε θερμοκρασίες πολύ κάτω από το μηδέν.

Κατά τη διάρκεια μια τηλεφωνικής συνδιάλεξης που είχε με τον πρόεδρο της Σλοβακίας, Αντρέι Κίσκα, ο Ουκρανός πρόεδρος κατήγγειλε ότι «Ρώσοι στρατιώτες εισβάλλουν στην πόλη Αβντιίβκα, προκαλώντας εκατόμβη θυμάτων στις ουκρανικές δυνάμεις « .

Η Ρωσία κατηγορεί δια μέσου της κ .Ζαχάροβα την Ουκρανία ότι αυτή έχει προκαλέσει μια τέτοια κλιμάκωση της κρίσης, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει χρήματα από την ΕΕ και τις ΗΠΑ.

Ο Πούτιν κατηγόρησε για μια ακόμη φορά τον Ποροσένκο και την ουκρανική κυβέρνηση ότι επειδή «χρειάζεται χρήματα, ο καλύτερος τρόπος να τα πάρει από την Ε.Ε., τις ΗΠΑ και τους διεθνείς οργανισμούς είναι να παραστήσει το θύμα που δέχεται επίθεση».

Το ΝΑΤΟ σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες αλλά με χιλιάδες αποχρώσες ενδείξεις ετοιμάζεται να εισβάλει στην Α.Ουκρανία με σκοπό να πιέσει την Ρωσία «μέχρι εκεί που δεν παίρνει».

Ο λόγος αφορά την πλήρη ενεργοποίηση των πολλών και «σκοτεινών κύκλων στις ΗΠΑ, οι οποίοι επιδιώκουν την μετωπική σύγκρουση με την Ρωσία του Πούτιν…τώρα, ειδικά μετά το αμερικανικό φιάσκο στην Συρία.


Σε ιστοσελίδα κυβερνητικής δεξαμενής σκέψης των ΗΠΑ που ασχολείται στον τομέα των διεθνών σχέσεων καθώς και στην παροχή υπηρεσιών στο ΝΑΤΟ, δημοσιεύθηκε άρθρο το οποίο απειλεί ξεκάθαρα τα ρωσικά στρατεύματα τα οποία θα επιδιώξουν να σώσουν τους ομοεθνείς τους στην ανατολική Ουκρανία…από τι όμως ;

Ο Ουκρανός πρόεδρος σαν ένας άλλος «Σαακασβίλη» του είπαν να επιτεθεί στους Ρωσόφωνους και επιτέθηκε , και τώρα μαζεύει θύματα από τις δυνάμεις του, τις οποίες τις στέλνει να «αυτοκτονήσουν» απέναντι στις δυνάμεις των Ρωσόφωνων.

Μέχρι πότε όμως δεν θα σκέπτεται καθόλου τους άνδρες του ο Ουκρανός πρόεδρος, και θα τους δίνει βορά στα ρωσικά όπλα ;


EKTAKTO: Γενική στρατιωτική κινητοποίηση στην Ουκρανία – Η Ρωσία ενώνεται με την «Νέα Ρωσία» – Απίστευτο μακελειό με 100 νεκρούς! (βίντεο) - Εικόνα0

 EKTAKTO: Γενική στρατιωτική κινητοποίηση στην Ουκρανία – Η Ρωσία ενώνεται με την «Νέα Ρωσία» – Απίστευτο μακελειό με 100 νεκρούς! (βίντεο) - Εικόνα1

EKTAKTO: Γενική στρατιωτική κινητοποίηση στην Ουκρανία – Η Ρωσία ενώνεται με την «Νέα Ρωσία» – Απίστευτο μακελειό με 100 νεκρούς! (βίντεο) - Εικόνα2

EKTAKTO: Γενική στρατιωτική κινητοποίηση στην Ουκρανία – Η Ρωσία ενώνεται με την «Νέα Ρωσία» – Απίστευτο μακελειό με 100 νεκρούς! (βίντεο) - Εικόνα3ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΛΙΝΚ:

Read more at: http://www.aerikes-epoxes.com/
SHARE

ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ

θέλω να δώσω φόρο τιμής σε όλους εκείνους που θυσίασαν την προσωπική τους ελευθερία καιπολλοί περισσότεροι την ζωή τους για την ΠΑΤΡΙΔΑ, ώστε να υπάρχουμε εμείς σήμερα ως Έθνος και πολίτες αυτής της ένδοξης χώρας που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ….

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

by click4money

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 24-11-2011 ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΡΡΗΤΑ Άρθρο 120 ΑΡΧΑΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΒΕΡΟΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Δ.Ν.Τ. ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΓΓΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΥΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΕΟΚΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΠΡΟΟΙΟΝΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΥΡΟ ΕΥΡΩΠΗ ΗΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΟΦΥΙΕΣ ΙΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΙΧΩΡ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΥΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΑΤΤΙΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΝΑΖΙ ΝΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΟΡΚΗΖΟΜΑΙ... Π.Α. Π.Ν. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ Παναγιώτης Δαρίβας ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Ε. ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΟΙ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΟΚ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΤΟ 'ΞΕΡΕΣ? ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΡΟΪΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ANUNNAKI CHEMTRAILS CIA EURO HAARP ILLUMINATI INTERNET ISIS J.F.K. LEFTHY NASA PKK STEΑLTH UCK UFO WEHRMACHT