Tο ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη) σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.
Το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

Σεισμός πολλών ρίχτερ: Στη σέντρα βγάζει τον Στέφανο Χίο ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ Μανώλης Χατζησάββας(photos+έγγραφα)


Ο «εξολοθρευτής» του βρώμικου συστήματος ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ – ΜΑΚΕΛΕΙΟ.GR, με τους «σκοτεινούς» ιδιοκτήτες των άγνωστων συμφερόντων που κατοικοεδρεύουν στην ΚΥΠΡΟ https://www.scribd.com/doc/313798496 έβγαλε και γλώσσα.

Τους «έβρισε» πάλι όλους, αισχρά, κατά πάγια τακτική, αφού πρώτα κατά τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ όπως κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής εκβίασε τους πάντες, βλέποντας ότι δεν έχει μέλλον πιά, τώρα για να σωθεί συστρατεύθηκε απόλυτα με το «σύστημα» που μέχρι χθες έφτυνε.

Ο επιβεβαιωμένα σκιώδης «δημοσιογράφος» ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ και βαστάζος του κάθε Γιάννη Ρουμπάτη διοικητή της ΕΥΠ τώρα έβγαλε και γλώσσα… και μάλιστα απειλεί. (https://www.youtube.com/watch?v=O-4oa2kE3SE). Η απάντηση μου «πατριώτη» είναι: πάρε φόρα και έλα με την όπισθεν και εσύ.

ΜΟΝΟ που ο ψευτοπατριώτης ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ έχει και αυτός επιλεκτική μνήμη, όπως και πατριωτισμό ή μήπως κάνω λάθος ωρέ «πατριώτη»…; Διότι τον κάθε διοικητή της ΕΥΠ, ξέρεις και του σερβίρεις εκδούλεψη «προστασία» εδώ και πολύ καιρό όπως σε έχω και εσένα καρατσεκαρισμένο, και το κάνεις πολύ καλά μάλιστα για λόγους που γνωρίζεις μόνο εσύ… «πατριώτη».

Διαφορετικά θα είχες αναδείξει τα δεκάδες θέματα και πληροφορίες που έλαβες και εσύ όπως και η κάθε «Φιλιππινέζα» δημοσιογράφος καλή ώρα όπως ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ… (https://www.scribd.com/doc/303447690) και αντί να τα «δείτε» κάνετε πως δεν βλέπετε τίποτα και πουθενά το μεμπτό…ο καθένας σας για τους δικούς του λόγους… ίσως να είναι το ΠΑΣΧΑ στην Μυτιλήνη με τον κάθε ΠΑΠΠΑ, ίσως το παρελθόν στην ΕΡΤ και το εκεί φάγωμα με τις συντηρήσεις», ίσως το μεροκάματο των λεχώνων στην ΕΥΠ… σίγουρα κάτι θα είναι διότι τα σημάδια πολλά «πατριώτη»…!

Όμως, όπως και να έχει μωρή κοπριά θέλεις εσύ να με πείσεις ότι είναι ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ και έχεις το θράσος να απαντάς και για λογαριασμό της Ελλάδας ότι:


Καλώς ο κάθε διοικητής της ΕΥΠ όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ δημοσιογράφος μπορεί να κρύβετε πίσω από μία ΜΚΟ, https://www.scribd.com/doc/307648702 & https://www.scribd.com/doc/307849783.


Καλώς ο κάθε διοικητής της ΕΥΠ όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ δημοσιογράφος μπορεί να είναι ιδιοκτήτης και να διαχειρίζεται ειδησεογραφικό πορτάλ στην χώρα μας όπως το EurActiv https://www.scribd.com/doc/307451924.


Καλώς ο κάθε διοικητής της ΕΥΠ όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ δημοσιογράφος μπορεί να έχει συνεργάτες που βρίζουν την πατρίδα μου αποκαλώντας την «ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΑΤΑ» και κατσικογαμιάδες» (https://www.scribd.com/doc/314017386).


Καλώς ο κάθε διοικητής της ΕΥΠ όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ δημοσιογράφος μπορεί να ο κάθε διοικητής της ΕΥΠ όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ δημοσιογράφος μπορεί να έχει σπόνσορες τον ΣΟΡΟΣ και τουρκικές εταιρείες (https://www.scribd.com/doc/307451924) και ταυτόχρονα να μου έχει πει εμένα που δρούσα ως μυστικός πράκτορας της ΕΥΠ στην ΤΟΥΡΚΙΑ για το συμφέρον της πατρίδας μου, με πλήθος επιτυχιών, ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…!!!

Και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ωρέ «πατριώτη» τα βρίσκεις να ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ για εσένα και τους όμοιους σου και προσπαθείς από πάνω να με πείσεις, ποιος εσύ μωρή κοπριά ο μπροστινός - αχυράνθρωπος της κυπριακής εταιρείας «MILESON INTERNATIONAL LIMITED» με τους άγνωστους ιδιοκτήτες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ; (https://www.scribd.com/doc/313798496)


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;

Ξέρεις ότι θα μπορούσα να σου γράψω πολλά, αλλά εγώ τιμώ τους ηττημένους ειδικότερα όταν το έχεις παραδεχθεί εγγράφως, και δεν τους ξευτιλίσω παραπάνω, αν και θα μπορούσα.

ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΜΟΝΟ ΤΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ… σε απάντηση μηνύματος μου πριν το «σεντράρισμα» σου ως βαστάζος του κάθε Γιάννη Ρουμπάτη διοικητή της ΕΥΠ με ΘΕΜΑ:Και το σταματάω εδώ…! Όσο για την απεργία των δικηγόρων γελάνε και τα τσιμέντα…

Δεν επηρεάζει τις μηνύσεις. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ δεν απεργεί «πατριώτη» Μην έχεις τέτοια εντύπωση για τον ΕΛΛΗΝΑ, ο ΕΛΛΗΝΑΣ δεν είναι ηλίθιος.Ακόμα ένας «πατριώτης» à la Monsieur ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ de Panama, Isle of Man, London
και το κακό συναπάντημα της χώρας.

Ποιος θα το περίμενε… ότι η εταιρεία ενός ακόμα «πατριώτη» του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ, το
ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ελέγχεται πλήρως από ξένα συμφέροντα…;

Η εταιρεία «ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», με διακριτικός τίτλος, «ΜΑΚΕΛΕΙΟ Ε.Π.Ε.», Αριθμό ΓΕΜΗ: 125891501000 και Α.Φ.Μ.: 800500346 ελέγχεται από μία OFFSHORE, μία Κυπριακή εταιρεία την
«MILESON INTERNATIONAL LIMITED», (όπως αυτές τις Κυπριακές εταιρείες που κρύβονται οι πραγματικοί ιδιοκτήτες τους και χρησιμοποιούνται για να «ξεπλένουν» χρήμα αγνώστων προελεύσεων).

Η αλλοδαπή εταιρεία η «MILESON L.T.D.» με «άγνωστους» ιδιοκτήτες κατέχει το 90% στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του «πατριώτη» Στέφανου Χίου.


Το ερώτημα λοιπόν που γεννιέται είναι κατά πόσο ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΥ είναι αληθινά πατριώτης, ποιοι είναι στην «MILESON L.T.D.» και πόσο πατριωτικά είναι όλα αυτά που συμβαίνουν στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ με αλλοδαπούς ιδιοκτήτες με έδρα την ΚΥΠΡΟ, εταιρείες OFFSHORE που «πατριωτικά» αποφεύγουν την Ελληνική Φορολογία όπως ο κάθε Πάνος Καμμένος των ΑΝΕΛ, ο κάθε Παπασταύρου της ΝΔ και από το παρελθόν ο γνωστός «νόμιμος» που δεν ήταν και τόσο ηθικός… κατά το πόθεν έσχες Βουλγαράκης, και άλλα πολλά γνωστά λαμόγια, όμοιοι τους.


ΟΠΟΤΕ «ΠΑΤΡΙΩΤΗ» Στέφανε Χίο… ερωτάσαι, Ποιά είναι η εταιρεία «MILESON INTERNATIONAL LIMITED», με αριθμό, HE 320978, που ιδρύθηκε στις 28 Μαρτίου 2013 στην Κύπρο;

Συγκεκριμένα ερωτάσαι ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ για την εταιρεία «MILESON INTERNATIONAL LIMITED» που εδρεύει επί της οδού Αγίου Παύλου αριθμ. 61, 2ο όροφο στον 'Αγιο Ανδρέα με ΤΚ 1107, Λευκωσία, Κύπρος, και έχει διευθυντή τον ΝΙΚΟΛΑ ΚΤΩΡΗ;

[ΣΗΜ.: Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΤΩΡΗΣ μαζί με τον κάποιον ΓΚΑΣΙΑΜΗ ΓΙΩΡΓΟ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ που είναι ο δεύτερο (10%) ΜΕΤΟΧΟΣ της εταιρείας ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ δηλώνουν την ίδια διεύθυνση οδός ΠΑΡΓΑΣ 5 ακριβώς όπως δηλώνει και η αλλοδαπή offshore, κυπριακή εταιρεία «MILESON L.T.D.» με «άγνωστους» ιδιοκτήτες που κατέχει το 90% στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του «πατριώτη» Στέφανου Χίου].


ΟΣΟ για την «Πατριωτική Κίνηση Ελλήνων Πολιτών», που ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ καλεί τους ΕΛΛΗΝΕΣ να συμπληρώσουν φόρμα και να γίνουν μέλη, ΣΗΜΕΡΑ περισσότερο από ποτέ οφείλει να δώσει στοιχεία, το ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ στην δημοσιότητα, για να μάθουμε σε ποια χώρα της υφηλίου έχει έδρα και αυτή η «πατριωτική» δράση, μάλιστα αυτό ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟΥ το απαιτούμε εδώ και τώρα όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ διότι έχουν δει πολλά τα μάτια μας.


ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, τόσοι πολλοί που μας έχουν ξεπουλήσει πατόκορφα, και φτάσαμε να στο σημείο να μην χωράμε εμείς…!http://doureiostupos.blogspot.gr/2016/05/photos_31.html

ΠΗΓΗ
SHARE

ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ

θέλω να δώσω φόρο τιμής σε όλους εκείνους που θυσίασαν την προσωπική τους ελευθερία καιπολλοί περισσότεροι την ζωή τους για την ΠΑΤΡΙΔΑ, ώστε να υπάρχουμε εμείς σήμερα ως Έθνος και πολίτες αυτής της ένδοξης χώρας που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ….

 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 σχόλια:

 1. Όλα στην δημόσια φορά για όλα τα δημόσια πρόσωπα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Κωστής Στεφανόπουλος στο Μουσείο Ολοκαυτώματος των Εβραίων στο Ισραήλ.
  Η σχέση του με τον Διεθνή Σιωνισμό.
  Δείτε εδώ φώτο, αποκαλύψεις...
  http://imgur.com/a/evf8l

  ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

by click4money

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 24-11-2011 ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΡΡΗΤΑ Άρθρο 120 ΑΡΧΑΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΒΕΡΟΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Δ.Ν.Τ. ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΓΓΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΥΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΛΑΔΑ. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΕΟΚΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΠΡΟΟΙΟΝΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΥΡΟ ΕΥΡΩΠΗ ΗΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΟΦΥΙΕΣ ΙΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΙΧΩΡ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΥΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΑΤΤΙΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΝΑΖΙ ΝΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΟΡΚΗΖΟΜΑΙ... Π.Α. Π.Ν. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ Παναγιώτης Δαρίβας ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Ε. ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΟΙ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΟΚ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΤΟ 'ΞΕΡΕΣ? ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΡΟΪΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ANUNNAKI CHEMTRAILS CIA EURO HAARP ILLUMINATI INTERNET ISIS J.F.K. LEFTHY NASA PKK STEΑLTH UCK UFO WEHRMACHT