Tο ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη) σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.
Το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

Οι ναυμαχίες στις ΤΡΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ θα φέρουν «ανθρώπινους» αγωγούς αίματος;

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΙΓΑΙΟ- Αν. Μεσόγειος, ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΠΕΡΣΙΚΟΣ.

Από πόσες φουρτούνες πρέπει σήμερα να μας βγάλει ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ;
Πανάγιε Νικόλαε, πρόφθασον, εξελού ημάς τής ενεστώσης ανάγκης
¨John Kerry: Οι αγωγοί θα φέρουν και τις επενδύσεις στην Ελλάδα
Η διπλωματία των αγωγών αποδείχθηκε ότι βρισκόταν στην καρδιά των συνομιλιών του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών John Kerry στην Αθήνα όπως ο ίδιος φρόντισε να καταστήσει σαφές με τις δηλώσεις του. Οι επαφές του επικεφαλής του State Department στην Αθήνα διεξήχθησαν σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες σε κλίμα κατά πολύ θερμότερο του έως τώρα καταγεγραμμένου. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά καθώς στο ζήτημα που βρισκόταν στην κορυφή της ατζέντας του επικεφαλής του State Department, ήτοι την ενεργειακή διπλωματία, η αλλαγή προσανατολισμού στην Αθήνα υπήρξε και η πιο θεαματική, βοηθούσης και της προεργασίας που έχει γίνει από την Αμερικανίδα υφυπουργό Victoria Nuland και τον ειδικό απεσταλμένο επί ενεργειακών ζητημάτων Amos Hochstein¨ Του Κώστα Ράπτη
http://www.capital.gr/ 4/12/2015
Από πού τελικά θα έρθουν οι αγωγοί κ. John Kerry;
Από την ΑΜΕΡΙΚΗ που πέφτει μακριά;
Αφού όλες οι θάλασσες και οι θαλάσσιοι διάδρομοι εδώ κοντά μας είναι τίγκα στα πολεμικά πυραυλικά παιχνίδια.
ΑΙΓΑΙΟ- Αν. Μεσόγειος¨Συνολικά 34 πλοία του πολεμικού ναυτικού διαθέτει η Τουρκία στην Μεσόγειο αυτές τις μέρες, ενώ η Ρωσία διαθέτει 13, σύμφωνα με στοιχεία του τουρκικού αρχηγείου ενόπλων δυνάμεων που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Τουρκία διαθέτει αυτή τη στιγμή στη Μεσόγειο 20 αντιτορπιλικά και 14 βοηθητικά πλοία. Αναφέρεται επίσης ότι τρεις κορβέτες, ένα υποβρύχιο, μία τορπιλάκατος και μία φρεγάδα είναι σε συνεχή κίνηση στη Μεσόγειο.
Η Ρωσία, η οποία διαθέτει αεροπορική βάση αλλά και θαλάσσια βάση στη Συρία, διαθέτει 13 πλοία του πολεμικού ναυτικού της στη Μεσόγειο. Πρόκειται για τέσσερα αντιτορπιλικά και εννέα βοηθητικά πλοία.
Οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή διαθέτουν στην Μεσόγειο τρία αντιτορπιλικά. Η Γαλλία ένα αεροπλανοφόρο, δύο αντιτορπιλικά πλοία, μία φρεγάδα και ένα πλοίο των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών. Η Ιταλία μία φρεγάδα και ένα υποβρύχιο. Η Βρετανία, το Βέλγιο, η Ισπανία, ο Καναδάς, η Πορτογαλία, η Ελλάδα και η Ολλανδία έχουν από ένα πλοίο.
ΠΗΓΕΣ: ΚΥΠΕ (Άννα Ανδρέου), http://mignatiou.com
http://www.defence-point.gr/news/?p=142598¨

ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Αντί για τον turkish stream γέμισε με αμερικανικά πολεμικά σκάφη.
¨Το αντιτορπιλικό αντιπυραυλικής άμυνας του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, «Ross» και η ομάδα πλοίων της μόνιμης ετοιμότητας του ΝΑΤΟ με τρεις φρεγάτες πέρασαν την Πέμπτη στη Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα με την ηλεκτρονική ενημερωτική πύλη της Κωνσταντινούπολης.
Η ομάδα συνεχούς επαγρύπνησης σε συνδυασμό με τις ναυτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ περιλαμβάνουν τις φρεγάτες «Francisco de Almeida» (της Πορτογαλίας), «Blas de Lezo» (της Ισπανίας) και «Winnipeg» (του Καναδά).
Το αμερικανικό πυραυλοφόρο αντιτορπιλικό «Ross», είναι εξοπλισμένο με το σύστημα «Aegis» και τον Οκτώβριο έλαβε μέρος στην πρώτη πρακτική δοκιμή του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας στην Ευρώπη¨. Δεκέμβριος 3, 2015. The Hellenic Information Team © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος.


ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ¨Το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle της Γαλλίας, που πλέει αυτή τη στιγμή στην ανατολική Μεσόγειο, θα αναπτυχθεί «σε διάστημα μερικών ημερών» στον Κόλπο, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της Γαλλίας Francois Hollande κατά τη διάρκεια μιας σύντομης επίσκεψής του στο πλοίο.
«Σε διάστημα μερικών ημερών, θα αναπτυχθείτε σε μια νέα περιοχή, θα αναλάβετε διοικητικές ευθύνες έναντι των συμμάχων μας στο πλαίσιο του συνασπισμού», δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος απευθυνόμενος στο πλήρωμα του αεροπλανοφόρου.
Το Charles de Gaulle θα αντικαταστήσει ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο, όπως ακριβώς είχε γίνει και την άνοιξη του 2015, αναλαμβάνοντας τον συντονισμό των πλοίων που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή. «Η αποστολή σας θα συνεχιστεί έως τον Μάρτιο» προσέθεσε ο Hollande.
Το Charles de Gaulle απέπλευσε την 18η Νοεμβρίου από την Τουλόν (νότια Γαλλία) και επρόκειτο αρχικά να αναπτυχθεί αμέσως στον Κόλπο, ωστόσο η Γαλλία αποφάσισε να δώσει διαταγή στον πλοίαρχό του να παραμείνει στην ανατολική Μεσόγειο προκειμένου να συμμετάσχει ταχύτερα στις επιχειρήσεις κατά της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, που ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι¨ Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ http://www.capital.gr/
Μην περιμένουμε ενεργειακούς αγωγούς ανάπτυξης και προόδου.
Αν ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ δεν βγάλει με το καλό ή με το κακό όλα αυτά τα εργαλεία του Θανάτου από τις Θάλασσες προκοπή δεν θα κάνουμε και το δούλεμα θα πηγαίνει σύννεφο όπως πάντα.
ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ¨Στο επίπεδο των διμερών ελληνοτουρκικών σχέσεων ο John Kerry δέχθηκε αιχμηρή δημοσιογραφική ερώτηση που παραλλήλιζε τις παραβιάσεις στο Αιγαίο με το πρόσφατο ρωσο-τουρκικό θερμό επεισόδιο (επί του οποίου η Ουάσιγκτον έσπευσε να υπεραμυνθεί του δικαιώματος της Τουρκίας να διαφυλάσσει το απαραβίαστο του εναέριου χώρου της). Η απάντηση Kerry ήταν ότι δεν υπάρχουν δύο μέτρα και σταθμά στα θέματα εθνικής κυριαρχίας και πως οι δύο χώρες έχουν διαύλους επικοινωνίας και ως σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ συνεργάζονται για σχέσεις καλής γειτονίας.¨ http://www.capital.gr/
Ένα είναι σίγουρο και ιστορικά τεκμηριωμένο ότι το κακό αυτοκαταστρέφεται και η αδικία παραμένει μέχρι εκεί που το επιτρέπει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ.
Στην Ορθοδοξία μας πολλές φορές τα ονόματα των ΑΓΙΩΝ σημειολογικά σημαίνουν κάτι.
Έτσι ευχόμαστε και προσευχόμαστε ταπεινά ο εορτάζων ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ να φέρει σύντομα την δικαιοκρισία του ΘΕΟΥ επί της γης και την ΑΓΙΑ ΝΙΚΗ του ΛΑΟΥ του Θεού ( Άγιος Νικόλαος) επί των αντίχριστων δυνάμεων που αποφάσισαν να κάψουν με φωτιά και πυρηνικό μπαρούτι τον πλανήτη μας.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκαςπηγή: http://www.pentapostagma.gr/
SHARE

ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ

θέλω να δώσω φόρο τιμής σε όλους εκείνους που θυσίασαν την προσωπική τους ελευθερία καιπολλοί περισσότεροι την ζωή τους για την ΠΑΤΡΙΔΑ, ώστε να υπάρχουμε εμείς σήμερα ως Έθνος και πολίτες αυτής της ένδοξης χώρας που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ….

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

by click4money

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 24-11-2011 ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΡΡΗΤΑ Άρθρο 120 ΑΡΧΑΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΒΕΡΟΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Δ.Ν.Τ. ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΓΓΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΥΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΕΟΚΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΠΡΟΟΙΟΝΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΥΡΟ ΕΥΡΩΠΗ ΗΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΟΦΥΙΕΣ ΙΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΙΧΩΡ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΥΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΑΤΤΙΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΝΑΖΙ ΝΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΟΡΚΗΖΟΜΑΙ... Π.Α. Π.Ν. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ Παναγιώτης Δαρίβας ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Ε. ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΟΙ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΟΚ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΤΟ 'ΞΕΡΕΣ? ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΡΟΪΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ANUNNAKI CHEMTRAILS CIA EURO HAARP ILLUMINATI INTERNET ISIS J.F.K. LEFTHY NASA PKK STEΑLTH UCK UFO WEHRMACHT