Tο ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη) σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.
Το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ!!!ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ!!!Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! 

ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ '' ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ''.ΓΙΑ ΜΙΑ '' ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ '' ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ. 

'''' ΓΙΑ ΜΙΑ '' ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ '' 

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ 

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΥ 

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ''''.

 
ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

***Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ....ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ. 

ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. 

*** Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό ονομαστικά τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το αδιέξοδο που μας οδήγησαν οι προδοτικές κυβερνήσεις της Δήθεν μεταπολίτευσης απο το 1974 μέχρι σήμερα . 

***Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό , πολιτιστικά ξένο και στηρίχτηκε στις πελατειακές σχέσεις πολιτικών και πολιτών. 

***** ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 

***Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση,Νέα μεταπολίτευση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση. 

*****ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 

*** Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές. 

***Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία. 

*****Στοχεύουμε σε ένα κράτος Εγγυητή της ζωής, της Αριστείας, της Περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων. 

***Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι η Πρόταση και η Προοπτική που θα σηματοδοτήσει το παρόν και το μέλλον της χώρας μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, ασκώντας εξωτερική πολιτική με αποκλειστικό γνώμονα το Εθνικό συμφέρον. Μέσα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες διεθνείς συνθήκες και τις δημιουργούμενες νέες καταστάσεις, το δικό μας όραμα είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης, ισχυρής και ενωμένης Ελλάδας, ως ενιαίας εθνικής, πολιτικής και οικονομικής οντότητας, μέσα στη νέα δημιουργούμενη παγκόσμια πραγματικότητα. 

***Η Ελλάδα θα αναδυθεί ως νέα Πνευματική, Πολιτιστική και Ηθική δύναμη σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως της Πρέπει και της Αξίζει. 

Έχουμε τις δυνατότητες, γνωρίζουμε και μπορούμε να καταστήσουμε τη χώρα γεωστρατηγικά ισχυρή δύναμη. 

*** Άμεση χάραξη της Α.Ο.Ζ.με ταυτόχρονη αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της χώρας. 

*** Άμεση απομάκρυνση του τουρκικού προξενείου στη Θράκη. 

***** Άμεση εφαρμογή του Δικαίου της θάλασσας με επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια. 

***** Οι νέοι είναι η Άνοιξη και η Ελπίδα της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, θα έχουν λόγο και θα συμμετέχουν σε όλα τα κέντρα αποφάσεων. 

***Ξεκινάμε τη Νέα Ελλάδα από την παιδεία. Οι νέοι θα έχουν τον πρώτο λόγο και τον πρώτο ρόλο στη νέα Ελλάδα που όλοι μαζί θα χτίσουμε. 

***ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ. 

***Αναγνωρίζουμε το δημογραφικό ως πρώτης προτεραιότητας εθνικό πρόβλημα. 

*** ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ -ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΛΗΡΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . 

***Αναγνωρίζουμε το μεταναστευτικό ως τον πρώτο Εθνικό Εφιάλτη. 

ΆΜΕΣΗ επαναπροώθηση ΟΛΩΝ των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στις χώρες προέλευσης και καταγωγής τους με δαπάνες της Ε.Ε.σε διαφορετική περίπτωση θα τους προωθήσουμε ΟΛΟΥΣ στην ΕΥΡΩΠΗ . 

***Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ προτείνει τη μετάβασηστη ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ η πορεία της οποίας θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές σε κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. 

Η ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ επιδιώκει μια οικονομία κοινωνικά υπεύθυνη που να βασίζεται σε ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης με ισότιμη συμμετοχή των συντελεστών παραγωγής και μεσομακροπρόθεσμη στρατηγική αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας έναντι των ανταγωνιστών της. 

Το Oραμά μας, μια Πολιτική και Θεσμική μεταρρύθμιση με νέο τραπεζικό σύστημα που θα πρωταγωνιστήσει στη στήριξη της νέας οικονομίας, της θεσμικής ανάπτυξης, της κοινωνικής και περιβαλλοντικής προστασίας. Προτείνουμε ένα νέο οικονομικό μοντέλο που να αναδιανέμει την απασχόληση, την κατανάλωση και να οδηγεί τις επενδύσεις στους στρατηγικούς στόχους της αναπτυξιακής πολιτικής, ενισχύοντας την απασχόληση, με γρήγορους ρυθμούς και οδηγώντας την ανεργία σε μηδενικό ποσοστό. 

Εθνική Στρατηγική με άμεση συστημική αλλαγή και διασφαλισμένη βιώσιμη πορεία. 

*** ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ , ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ. 

***Εφαρμογή ειδικών στοχευμένων πολιτικών από την ενθάρρυνση των νέων να δημιουργούν οικογένεια με πολλά παιδιά, στηρίζοντάς τους σε κάθε στάδιο από το ξεκίνημα, την ανατροφή, την εκπαίδευση μέχρι την πλήρη αποκατάσταση, με πράξεις και μόνιμες πολιτικές και όχι με λόγια. 

*****Τα Παιδιά και η Οικογένεια στο Επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας με ειδικά μέτρα στήριξης. 

***Οι Πολύτεκνες, οι Τρίτεκνες, οι Μονογονεϊκές Οικογένειες και τα Α.Μ.Ε.Α., θα τυγχάνουν ιδιαίτερης φροντίδας και προστασίας. 

***Η Πολιτεία δίπλα και κοντά στην Οικογένεια επιλύοντας κάθε πρόβλημα, με στοργή και αγάπη. 

*** ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ . 

Αυτό αποτελεί χρέος της πολιτείας για την δημιουργία μιας δίκαιης κοινωνίας με Αλληλεγγύη, με Ανάπτυξη, με Ανθρωπιά. 

*****Θεμέλιος λίθος της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. 

*****ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ '' ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ '' ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. 

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ 

'' ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ''. 

***Όραμά μας η δημιουργία μιας ισχυρής και σύγχρονης Ελλάδας που να ανήκει στους Έλληνες και να ελέγχεται από τους πολίτες της, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας σε παγκόσμιο επίπεδο τις Αξίες και Αρχές της, έχοντας επίγνωση της πνευματικής, πολιτιστικής και ηθικής μας κληρονομιάς που εδράζεται στην Αδιαιρετότητα, Οικουμενικότητα και Διαχρονικότητα του ελληνικού πνεύματος και του ελληνικού πολιτισμού. 

*****Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ θα εκπροσωπεί και θα εκφράζει τις ελπίδες του ελληνισμού για επανένωση των σκλαβωμένων και αλύτρωτων πατρίδων(Μ. ΑΣΙΑ ,ΚΥΠΡΟΣ ,Β. ΗΠΕΙΡΟΣ ,ΑΝ. ΘΡΑΚΗ .......) με την Μητέρα Πατρίδα και για έναν καλύτερο κόσμο, προσπαθώντας να κάνει τα όνειρα πολλών γενεών Ελλήνων Πραγματικότητα ,την ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ δύο ΗΠΕΙΡΩΝ και ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΘΑΛΑΣΣΩΝ. 

*****Πιστεύουμε πως μόνο η ύπαρξη σωστά ενημερωμένων πολιτών, 

καθιστά το Λαό κυρίαρχο, 

και εξασφαλίζει την Οικονομική και Κοινωνική Δημοκρατία. 

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΛΑΤΕΣ . 

Μόνο ο ενήμερος Λαός και όχι η ευσυγκίνητη μάζα 

μπορεί να ασκήσει ορθή πολιτική πράξη. 

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!! 

ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ Σ'ΑΓΑΠΩ. 

ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ καλεί τους Έλληνες στο δρόμο του χρέους και του καθήκοντος
ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!
Οι Έλληνες παραμένουν μέχρι και σήμερα αμετανόητα δέσμιοι μιας ξεπερασμένης κομματικής λογικής συμπεριφοράς, την
στιγμή μάλιστα που η χώρα και ο λαός χρειάζονται κάτι καινούργιο περισσότερο από ποτέ άλλοτε.
Είναι θέμα εθνικής επιβίωσης.
Η πλειοψηφία των Ελλήνων συνεχίζει να λειτουργεί με συντεχνιακή λογική και με γνώμονα το δικό της συμφέρον και όχι το κοινό καλό. Το εγώ πάνω από το εμείς και πάνω από το συμφέρον της πατρίδας. Εάν δεν αλλάξει άμεσα αυτό έρχονται ημέρες δύσκολες και για το λαό και για την Ελλάδα μας.
Εμείς προτείνουμε μια ολοκληρωμένη λύση για τη δημιουργία μιας ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Η '' ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ '' ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ
Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΘΕ
ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ !!!
Ελάτε πριν είναι αργά…
Περιθώρια για άλλα λάθη δεν υπάρχουν…
Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει και για ότι θα συμβεί στο λαό και στην πατρίδα μας.
ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ...ΤΩΡΑ ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ .....ΣΤΗ '' ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ''
ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!!!!!!!
ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΝΕΑ ΕΠΙΛΟΓΗ- ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ !!!
Δρ. ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 217
Αθήνα 115 23, Ελλάδα
ΤΗΛΈΦΩΝΟ
+30 2106457566
FAX
+30 210 645 7561
E-MAIL
neaellada.gr@gmail.com
SHARE

ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ

θέλω να δώσω φόρο τιμής σε όλους εκείνους που θυσίασαν την προσωπική τους ελευθερία καιπολλοί περισσότεροι την ζωή τους για την ΠΑΤΡΙΔΑ, ώστε να υπάρχουμε εμείς σήμερα ως Έθνος και πολίτες αυτής της ένδοξης χώρας που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ….

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

by click4money

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 24-11-2011 ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΡΡΗΤΑ Άρθρο 120 ΑΡΧΑΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΒΕΡΟΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Δ.Ν.Τ. ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΓΓΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΥΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΕΟΚΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΠΡΟΟΙΟΝΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΥΡΟ ΕΥΡΩΠΗ ΗΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΟΦΥΙΕΣ ΙΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΙΧΩΡ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΥΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΑΤΤΙΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΝΑΖΙ ΝΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΟΡΚΗΖΟΜΑΙ... Π.Α. Π.Ν. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ Παναγιώτης Δαρίβας ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Ε. ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΟΙ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΟΚ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΤΟ 'ΞΕΡΕΣ? ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΡΟΪΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ANUNNAKI CHEMTRAILS CIA EURO HAARP ILLUMINATI INTERNET ISIS J.F.K. LEFTHY NASA PKK STEΑLTH UCK UFO WEHRMACHT