Tο ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη) σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.
Το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

ΕΚΤΑΚΤΟ και ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ !! Δυστυχώς ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ο χειρότερος εφιάλτης μας

Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ KATAKTHΣΟΥΝ  «ΝΟΜΙΜΑ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
                       
Υπάρχει κάτι που το υπενθυμίζω συνεχώς. Μην παρακολουθείτε τα παγκόσμια γεγονότα,  γιατί, «Δεν πρόκειται να ξεκινήσουν τα παγκόσμια γεγονότα, αν δεν πάρουν οι Εβραίοι, πρώτα η Ελλάδα»!!!!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
Γι’ αυτό, να έχετε την προσοχή σας, στο τι συμβαίνει μέσα στην Ελλάδα μας και πουθενά αλλού.

Αυτήν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο που διανύουμε στην υπό κατάρρευση Ελλάδα μας, το σημαντικότερο και πιο επικίνδυνο γεγονός που συμβαίνει, είναι ΕΝΑ. 
Τελευταία ακούμε συνέχεια, στελέχη της κυβέρνησης και προσωπικά τον Τσίπρα, να μιλάνε για την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Αυτή είναι και η τελική προσπάθεια των Εβραίων τραπεζιτών, για  να αρπάξουν ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ την χώρα, γι’ αυτό και έδωσαν εντολή στα πιόνια τους που μα κυβερνούν, να κάνουν την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Έδωσαν εντολή δηλαδή, να αλλάξει το Σύνταγμα της Ελλάδος, ώστε να ΜΗΝ υπερασπίζεται, ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά τα συμφέροντα των Εβραίων «δανειστών».
ΔΗΛΑΔΗ: Με αυτόν τον τρόπο, τα  μνημόνια που έχουν ψηφιστεί από όλους τους προδότες, θα αποκτήσουν ΚΑΙ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ», ενώ μέχρι τώρα, είναι ΌΛΑ Αντισυνταγματικά και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ...

ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, γιατί ο ΜΟΝΟΣ  ΚΙΝΔΥΝΟΣ αυτήν την στιγμή για την χώρα, που ισοδυναμεί με την πλήρη καταστροφή και εξαφάνισή της, έρχεται με την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατί μέχρι σήμερα, το μόνο που έχουμε χάσει ως Ελλάδα, απ’ όλη αυτήν την ιστορία, στην πραγματικότητα  είναι μόνο υλικό χρήμα και αξιοπρέπεια.  Ότι και να έχουν ξεπουλήσει από την ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ στους Γερμανο-Εβραίους μέσα από τα  μνημόνια, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΚΥΡΑ,  γιατί είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Αν όμως τα κάνουν Συνταγματικά με την αναθεώρηση του Συντάγματος, τότε όλη η Ελλάδα, σε μία στιγμή, θα ανήκει στους ΓΕΡΜΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

Το σχέδιο που είχαν οι  ΕΒΡΑΙΟΙ λοιπόν, για την κατάκτηση της Ελλάδος ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, έτσι τελειώνει.  ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ
Απο το 2010 που το ξεκίνησαν,  ΓΝΩΡΙΖΑΝ πως ΟΛΑ όσα θα κάνουν  στην Ελλάδα,  από την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ, τα ψηφισμένα μνημόνια, μέχρι και το τελευταίο ξεπούλημα ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,  ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ .......ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ.

Ήξεραν λοιπόν, πως  όλα αυτά, δεν θα έχουν  ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ, διότι ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ νόμος του κράτους είναι ΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Και όλοι οι νόμοι και τα μνημόνια που ψηφίζονται,  όταν  είναι ΑΝΤΊΘΕΤΟΙ από την επιταγή του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, τότε είναι εντελώς παράνομα και άκυρα.

Αυτό όμως το έκρυψαν από τον λαό, γιατί ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. Ο λαός ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ, ότι όλα είναι «νόμιμα» και πως έχουμε «χάσει» την Ελλάδα.

ΑΥΤΟ λέγανε και ΑΥΤΟ λένε συνέχεια όλοι οι κατευθυνόμενοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης. «Πως έχουμε χάσει την Ελλάδα». Αλλά δεν έχουμε χάσει τίποτα μέχρι τώρα, γιατί τα πάντα είναι  Αντισυνταγματικά και ως εκ τούτου εντελώς ΑΚΥΡΑ.

Γι’ αυτό όμως πάνε τώρα   να  κάνουν  την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. 
Για να κάνουν  μέσα σε μία στιγμή  ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ,  

ΟΛΑ ΤΑ μέχρι τώρα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ........ «ΝΟΜΙΜΑ» και «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ».
Και σε αυτήν την ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ  ΣΤΙΓΜΗ της ύπαρξης του  Ελληνικού ΚΡΑΤΟΥΣ,   οι «παπαγάλοι» κοιμίζουν τον λαό,  με τους Ουκρανούς, τους Ρώσους τους Τούρκους και την Κωνσταντινούπολη,   ενώ ΞΕΡΟΥΝ,  πως αυτά τα Εβραϊκά πιόνια της Βουλής των Ελλήνων, ετοιμάζονται να παραδώσουν  την Ελλάδα στους Εβραίους,  ΟΡΙΣΤΙΚΑ πλέον,  με την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Και αν φυσικά συμβεί αυτό, δεν θα υπάρξει μετά, ούτε αναλαμπή, ούτε  Κωνσταντινούπολη, γιατί απλά, δεν θα υπάρχει πλέον Ελλάδα, που θα ανήκει σε Έλληνες. Η Ελλάδα μετά, θα ανήκει στους ΕΒΡΑΙΟΥΣ τραπεζίτες, Σόρος, Ροτσάιλντ και Ροκφέλερ κλπ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Έτσι, θα έχει ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ η Ελλάδα από τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ, όχι με όπλα, αλλά με ένα ανύπαρκτο και κατασκευασμένο χρέος και με τα ψηφίσματα των ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ Ελληνικών Κυβερνήσεων.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, για να κατακτήσουν την Ελλάδα χωρίς πόλεμο. Και αυτό θα προχωρούσαν, χωρίς να καταλαβαίνει ο λαός τίποτα, αφού όλοι οι συνεργαζόμενοι «παπαγάλοι», φροντίζουν να κρατάνε τον λαό σε ύπνωση, με τα «διαστημικά πεδία», τους «εξωγήινους», την Ρωσία , την Τουρκία , την Συρία, την Ουκρανία και την ...... Κωνσταντινούπολη.

Με οτιδήποτε άλλο λοιπόν τον «ενημερώνουν» τον Ελληνικό λαό, εκτός από την ετοιμαζόμενη «ταφόπλακά» του.

Και να γνωρίζετε πως γι’ αυτά τα άρθρα της Αναθεώρησης του Συντάγματος που θα «έθαβαν» την Ελλάδα, δεν θα μαθαίνατε τίποτα και από κανέναν, γιατί συνεργάζονται όλα τα Εβραιο-ελεγχόμενα κόμματα της Βουλής, όπως και όλοι οι «παπαγάλοι» που υποτίθεται πως.......«ενημερώνουν» τον Ελληνικό λαό.

Όλοι τους όμως, πολιτικοί και «παπαγάλοι»,  το γνωρίζουν αυτό που ετοιμάζεται με την Αναθεώρηση του Συντάγματος, όπως γνωρίζουν,  πως «αν αυτό συμβεί», τότε η Ελλάδα εξαφανίστηκε.  Και αν η Ελλάδα εξαφανιστεί, τότε πως θα έρθει η ......Αναλαμπή;;;;;;;;
Με λίγα λόγια και σταράτα  λοιπόν, αυτή η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, που θα κάνει ΝΟΜΙΜΑ και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ,  είναι ο τρόπος που όπως είπε ο άγιος Παΐσιος: «θα προσπαθήσουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα», αλλά όπως συμπλήρωσε,........ «ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ»

Και «ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ», επειδή οι Έλληνες τώρα δεν κοιμούνται, αλλά ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
Ιωάννης Λαμπρόπουλος συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com...

SHARE

ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ

θέλω να δώσω φόρο τιμής σε όλους εκείνους που θυσίασαν την προσωπική τους ελευθερία καιπολλοί περισσότεροι την ζωή τους για την ΠΑΤΡΙΔΑ, ώστε να υπάρχουμε εμείς σήμερα ως Έθνος και πολίτες αυτής της ένδοξης χώρας που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ….

 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
  Blogger Comment
  Facebook Comment

9 σχόλια:

 1. Τα αδύνατα παρά τοις ανθρώποις δυνατά παρά τω θεώ εστίν

  Οπλίτες Έλληνες κατά Συνείδηση Οπλιτική κατά Τιμή κατά Ηθική
  που σας ορίζει η καρδιά σας
  που σας οδηγεί το πνεύμα σας
  που είναι οι Θεσμοί των Ελλήνων
  που έχει δικαίωση το αίμα των προγόνων
  που δεν ατιμάζεται σημαία - λάβαρα - Τιμή
  Ηρώων και Αγίων


  Προεδρία Αιγών - Μέγας Αλέξανδρος ή Προεδρία Δημοκρατίας - Κόμματα
  Ελπίδα - Ελευθερία - Τιμή Προδοσία - Εξευτελισμός – Σκλαβιά

  Η Προεδρία της Δημοκρατίας είναι παράνομη

  www.aiges.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εὐλογημένε, ὁ Ὁσιος Παΐσιος ἐννοεῖ ὅτι δέν θά προλάβουν ἐπειδή θά παρέμβῃ ὁ Χριστός καί ὄχι «επειδή οι Έλληνες τώρα δεν κοιμούνται, αλλά ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ»! Ἄν οἱ Ἕλληνες δέν κοιμόντουσαν καί δή πνευματικό ὕπνο βαθύτατο, οἱ Ἱεροί Ναοί θά ἦταν 24 ὧρες γεμάτοι μέ κλαίοντες καί ὀδυρομένους ἀνθρώπους. Θά ὑπῆρχε καθολική μετάνοια κι ἐπιστροφή στόν Χριστό. Βλέπεις να γίνεται κάτι τέτοιο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. afiste re skatopapades tous ellines na eine ellines kai oxi ebraioi.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. oi ellines tha milisoun me ta opla ,kai oxi me proseuxes stis eklisies.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. προς το παρον πολεμουν μετα......κινητα τους

   Διαγραφή
  2. Εσύ λαμπροπυλε του σύριζα δεν είσαι?ναι σε όλα?άντε ουστ.η Ελλάδα ποτε δε πεθαίνει.ετσι μάθαμε εμεις

   Διαγραφή
 5. Τα μνημόνια είναι αντισυνταγματικά επειδή το χρέος μας είναι ...δήθεν χρέος.
  Παπανδρέου και Σαμαράς έδωσαν στις ιδιωτικές μας τράπεζες που διαχειρίζονται Ευρώ:
  ΦΕΚ 65, 6 Μαΐου 2010 - 15 δις
  ΦΕΚ 148, 3 Σεπτεμβρίου 2010 - 25 δις
  ΦΕΚ 113, 18 Μαΐου 2011 - 30 δις
  ΦΕΚ 203, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - 30 δις
  ΦΕΚ 256, 9 Δεκεμβρίου 2011 - 60 δις
  ΦΕΚ 52, 12 Μαρτίου 2012 - 30 δις. Το ποσό εγγύησης από προ εξαμήνου, αυξάνεται κατά 50%, από 30 στα 60 δις.
  ΦΕΚ 180, 20 Σεπτεμβρίου 2012 - 40 δις. Τα 10 δις έγιναν 50 δις ευρώ!!!

  Οι τράπεζες πήραν λοιπόν 230 δις, περισσότερα ακόμα και από τις καταθέσεις μας, σε δυόμιση χρόνια…
  Και αυτά προστέθηκαν στο δημόσιο χρέος της χώρας.
  230 δισεκατομμύρια Ευρώ σε δυόμιση χρόνια!!! Ακόμα και αν κάποια από αυτά δις επιστράφηκαν, το σίγουρο είναι ότι δώσαμε στις τράπεζες πολλές δεκάδες δισεκατομμύρια Ευρώ!!!
  Την οποιαδήποτε χρηματοδότηση των τραπεζών την αναλαμβάνει όμως η ίδια η χώρα μόνο εφόσον έχει εθνικό νόμισμα που το εκδίδει η ίδια. Και μόνο τότε. Και μόνο επειδή εκδίδει μόνη της το χρήμα. Και ακριβώς επειδή η χώρα εκδίδει το χρήμα. Αυτό γίνεται ανέκαθεν, από τη δημιουργία του χρήματος και του τραπεζικού συστήματος...
  Στην Ελλάδα, επειδή έχουμε Ευρώ, τη χρηματοδότηση θα έπρεπε να την αναλάβει η ΕΚΤ που εκδίδει το Ευρώ, ακριβώς επειδή αυτή εκδίδει το χρήμα. Θα έπρεπε…

  Το δημόσιο "χρέος" λοιπόν τώρα είναι γύρω στα 320 δις. Και αν δεν κάναμε αυτό το εγκληματικό PSI το 2012, το "χρέος" μας θα πήγαινε στα ...420 δις, απλά θέλησαν να μας πάρουν ότι "κομπόδεμα" υπήρχε στα ταμεία μας. Το πραγματικό χρέος όμως, με το PSI αφού ...τώρα έγινε, αλλά χωρίς τις "χρηματοδοτήσεις" τραπεζών είναι γύρω στα 150 δις. Το οποίο όμως και αυτό, με βάση τις αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων (βλέπε Ισλανδία ή ακόμα και ...Μεταξά), διαγράφεται.-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ????ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΠΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΕ ΠΕΔΕΣ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΗ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ = ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΥΠΑΡΧΗ ΟΠΟΙΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΗ =

  ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

by click4money

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 24-11-2011 ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΡΡΗΤΑ Άρθρο 120 ΑΡΧΑΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΒΕΡΟΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Δ.Ν.Τ. ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΓΓΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΥΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΛΑΔΑ. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΕΟΚΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΠΡΟΟΙΟΝΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΥΡΟ ΕΥΡΩΠΗ ΗΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΟΦΥΙΕΣ ΙΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΙΧΩΡ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΥΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΑΤΤΙΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΝΑΖΙ ΝΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΟΡΚΗΖΟΜΑΙ... Π.Α. Π.Ν. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ Παναγιώτης Δαρίβας ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Ε. ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΟΙ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΟΚ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΤΟ 'ΞΕΡΕΣ? ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΡΟΪΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ANUNNAKI CHEMTRAILS CIA EURO HAARP ILLUMINATI INTERNET ISIS J.F.K. LEFTHY NASA PKK STEΑLTH UCK UFO WEHRMACHT