Tο ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη) σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.
Το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

Ολόκληρος ο σχεδιασμός διάλυσης της Ελλάδας από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη…Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ! 
Υπάρχουν άραγε (ακόμη!) άνθρωποι ηλίθιοι, οι οποίοι να πιστεύουν ότι όλα αυτά τα απίθανα, τα πρωτοφανή, τα ΤΡΕΛΑ, τα οποία βιώνουμε σε καθημερινή πλέον βάση, είναι «τυχαία» και «συμπτωματικά»; Αν ναι, σημαίνει ότι ο δείκτης ευφυΐας (το περίφημο IQ) της κοινωνίας μας είναι εξαιρετικά χαμηλός, πολύ κάτω από τον μέσο όρο…

Σημαίνει ότι είμαστε μετεξεταστέοι, ως κοινωνικό και εθνικό σύνολο, όσο ανάμεσά μας υπάρχουν ανόητοι και άμυαλοι συμπολίτες μας, πλήρως αδιάφοροι για το μέλλον του λαού και της πίστης μας, οι οποίοι ακόμη πιστεύουν… στον Τσίπρα… στον «Κούλη» τον Μητσοτάκη… στον Πανούλη Καμμένο… και σε ΟΛΟΥΣ αυτούς τους ανθέλληνες, τους αντίθεους προδότες, που έχουν παραδώσει βορά την πατρίδα μας στα νύχια των γυπών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης!

Δηλαδή, ερωτούμε εμείς, τι άλλο πια πρέπει να συμβεί, έτσι ώστε ΟΛΟΙ αυτοί να κατανοήσουν ότι με το παρόν σάπιο και διεφθαρμένο έως μυελού οστέων γραικύλικο πολιτικάντικο σύστημα ΔΕΝ υπάρχει καμία απολύτως διέξοδος από τον Άδη, στον οποίο μας έχουν ρίξει; Μα, δεν βλέπουν τι συμβαίνει τριγύρω μας; Εδώ και έξι χρόνια εισήλθαμε στην εποχή του απροσδιόριστου χάους, της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής κτλ. ανωμαλίας!
Εισήλθαμε στη σφαίρα του παραλόγου με όλα αυτά τα τρελά, τα προδοτικά που συμβαίνουν στη χώρα μας… Με το ξεπούλημα «σε τιμή ευκαιρίας» της Ελλάδας, ενός ιστορικού έθνους χιλιετιών, στους σατανιστές διεθνείς τοκογλύφους… για χάρη του καταραμένου ευρώ, για χάρη της δαιμονικής Ευρωπαϊκής Ένωσης! Αν είναι ποτέ δυνατόν: πουλήσαμε την ψυχή μας στον Διάβολο τον ίδιο, μόνο και μόνο για να ανήκουμε (χρεοκοπημένοι, φτωχοί και τριτοκοσμικοί…) στη ζώνη του τρισκατάρατου ευρώ που μας κατέστρεψε, στη ζώνη του νομίσματος που κατασκεύασε αυτός ο ίδιος ο Σατανάς!…
Μάλιστα, υφίσταται ολόκληρος σχεδιασμός, ο οποίος (όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στην «Ε.Ω.» τόσο ο γράφων, όσο και εκλεκτοί συνεργάτες μας) αποσκοπεί στη διάλυση της Ελλάδας: στην εδαφική συρρίκνωση της ελλαδικής επικράτειας και στον βιολογικό εξαφανισμό των Ελλήνων! Είναι άραγε «ακραία» και «υπερβολικά» όλα αυτά που γράφουμε εδώ και χρόνια μέσα από αυτή την εφημερίδα-έπαλξη του εθνοαπελευθερωτικού μας αγώνα; Όχι βέβαια! Ιδού οι λόγοι που κάθε άλλο παρά τα όσα με φωνή αγωνίας προειδοποιούμε δεν είναι αποκύημα «επιστημονικής φαντασίας»:

α) Μέσα σε ελάχιστα μόνο χρόνια το δημόσιο χρέος της χώρας μας… διπλασιάστηκε, τόσο ως καθαρό χρέος όσο και ως ποσοστό % επί του ΑΕΠ!!! Τότε, γιατί ρε ΑΛΗΤΕΣ της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ κτλ., υπογράψατε όλα αυτά τα εξευτελιστικά για το γένος μας Μνημόνια της υποτέλειας και της απόλυτης λιτότητας;; Όχι δεκάρα τσακιστή δεν πήραν οι Έλληνες από τις προδοτικές «δανειακές συμβάσεις» που υπέγραψαν οι πολιτικάντηδες με τους εχθρούς της Ελλάδας διεθνείς τοκογλύφους, αλλά το ακριβώς αντίθετο συνέβη: όλα αυτά τα Μνημόνια μας στέρησαν πλέον την εθνική μας κυριαρχία, ενώ θα χρωστούμε… εκατοντάδες χρόνια ακόμα, έως ότου ξεπληρώσουμε (;) το αφόρητο χρέος που βλακωδώς φορτωθήκαμε…

β) Η ελληνική κοινωνία και οικονομία έχουν αποσυντεθεί τελείως! Οι αριθμοί, τα ψυχρά στατιστικά, είναι αμείλικτοι… Στο 8% ήταν η ανεργία πριν από μερικά χρόνια στην Ελλάδα. Σήμερα είναι… στο 30% (!), η υψηλότερη στην Ευρώπη, και αυτό αφορά μόνο τους εγγεγραμμένους ανέργους! Εάν δε, προσμετρήσουμε και τους μη εγγεγραμμένους, τότε η ανεργία στην Ελλάδα αγγίζει ακόμη και το 50%!!! Στους δε νέους (έως τα 35 έτη) έχει ξεπεράσει προ πολλού το 65%!!!!!! Γι’ αυτό και μέσα σε έξι μόλις χρόνια (2010-2016) άνω των 300.000 νέων Ελλήνων έχουν φύγει στο εξωτερικό, ως μετανάστες! Πίσω στην Ελλάδα μένουν ΜΟΝΟ οι ηλικιωμένοι συνταξιούχοι (χωρίς πολύ χρόνο ζωής ενώπιόν τους…) και οι νέοι σε ηλικία μωαμεθανοί λαθρομετανάστες, τους οποίους οι εθνοπροδότες Τσιπροκαμμένοι εγκαθιστούν μόνιμα στην Ελλάδα…


γ) Ψυχολογικά, η άλλοτε ηλιόλουστη Ελλάδα, με τον εξαιρετικά χαμηλό δείκτη αυτοκτονιών, σπάζει πλέον όλα τα ρεκόρ!!! Αρνητικά ρεκόρ, τα οποία αφορούν τις ομαδικές ψυχοθεραπείες, την κατανάλωση ψυχοφαρμάκων, καθώς και τις αυτοκτονίες! Μόνο μέσα σε έξι, επίσης, χρόνια, από την ημέρα που οι Γιώργος Παπανδρέου και Γιώργος Καρατζαφέρης έφεραν στη βουλή το πρώτο Μνημόνιο, σχεδόν 10.000 Έλληνες αυτοκτόνησαν!!! Αυτοκτόνησαν, επειδή δεν άντεχαν να ζήσουν άλλο στον «παράδεισο» του καταραμένου ευρώ, στην κόλαση της Ευρωζώνης… Ηθικοί αυτουργοί για το κακό αυτό είναι οι: Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Καρατζαφέρης, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος, καθώς και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι υποτελείς των διεθνών τοκογλύφων και κοσμοεξουσιαστών!
δ) Δημογραφικά η Ελλάδα καταρρέει, μέρα με την ημέρα… Αντί του ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ μέσου όρου αναπαραγωγής ενός έθνους, που είναι 2,1 παιδιά ανά μητέρα, στη μέση Ελληνίδα αντιστοιχούν… 0,7 παιδιά!!! Δηλ. ούτε ένα παιδί, σχεδόν μισό παιδί! Την ώρα που στη γειτονική Τουρκία ο αντίστοιχος δείκτης είναι πάνω από 3 παιδιά ανά γυναίκα, το ίδιο και στην Αλβανία κτλ. Την ίδια ώρα, επίσης, που εισέρχονται στην Ελλάδα οι ξένοι μωαμεθανοί λαθρομετανάστες (νέοι στην ηλικία, ΟΛΟΙ τους!), αλλοιώνοντας έτσι θρησκευτικά και εθνολογικά τον χαρακτήρα της ελληνικής κοινωνίας… Μιλάμε για ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ, μιλάμε για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, την οποία διαπράττουν οι προδότες όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ και του κόμματος Καμμένου, αλλά και όσοι ανήκουν στο αισχρό, το βδελυρό, προδοτικό «συνταγματικό τόξο» της βουλής!…

ε) Σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής, η Ελλάδα αποτελεί πλέον μία «ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ» στην πύλη της Ευρώπης και της Ευρασίας! Πού είναι ρε, αληταρά Κώστα Σημίτη (Ααρών Αβούρι), που θα γινόμασταν «πολιτισμένοι Ευρωπαίοι» και θα ανήκαμε στον «σκληρό πυρήνα της Ευρώπης»; Τρίτος Κόσμος γίναμε, με την Ευρώπη ολόκληρη να κλείνει τα σύνορά της στην Ελλάδα και να εγκλωβίζονται εδώ εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθροεισβολείς! «Ζήτω η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη»!… Αυτό είναι το (δραματικό) αποτέλεσμα της «ευρωπαϊκής πολιτικής» των Σημίτηδων και των Σαμαράδων, ο αποκλεισμός και η περιθωριοποίηση της πατρίδας μας από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους!

Πού είσαι ρε άπατρι και άθεε ψευτοπροοδευτικέ θολοκουλτουριάρη Πέτρο Κουναλάκη, να χαρείς (φανατικέ ανθέλληνα και εχθρέ της πίστης μας) τους καρπούς των όσων αριστερίστικων ΜΑΛΑΚΙΩΝ πρέσβευες επί δεκαετίες ολόκληρες;… Ναι, είναι σχέδιο ολόκληρο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, το οποίο αποσκοπεί στην εξόντωση του ελληνισμού (βιολογική, πνευματική, γεωγραφική…) και στην καταστροφή της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας! Για το σχέδιο αυτό και πολλές λεπτομέρειες-αποκαλύψεις πάνω στα όσα μας ετοιμάζουν οι δαίμονες της ΕΕ και του «συνταγματικού τόξου», θα διαβάσετε και σε άλλες σελίδες της σημερινής «Ε.Ω.».
Εμείς, από την πλευρά μας, ξέρουμε ΠΟΛΛΑ! Πάρα πολλά. Έχουν, εδώ και χρόνια, υποπέσει στην αντίληψή μας οι ανθελληνικοί σχεδιασμοί ξένων εχθρικών δυνάμεων, για να σκοτώσουν την πίστη και την πατρίδα μας. Αυτούς τους σχεδιασμούς θα τους βγάλουμε στη φόρα, πάντα μέσα από την «Ε.Ω.». Χωρίς φόβο, αλλά… με πάθος κατά των εθνοπροδοτών γραικύλων, του κάθε Τσίπρα, του κάθε Σαμαρά, του κάθε Καμμένου και του κάθε Βουβουζέλου!

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
elora Μέσω greek1

triklopodia
SHARE

ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ

θέλω να δώσω φόρο τιμής σε όλους εκείνους που θυσίασαν την προσωπική τους ελευθερία καιπολλοί περισσότεροι την ζωή τους για την ΠΑΤΡΙΔΑ, ώστε να υπάρχουμε εμείς σήμερα ως Έθνος και πολίτες αυτής της ένδοξης χώρας που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ….

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

by click4money

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 24-11-2011 ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΡΡΗΤΑ Άρθρο 120 ΑΡΧΑΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΒΕΡΟΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Δ.Ν.Τ. ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΓΓΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΥΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΕΟΚΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΠΡΟΟΙΟΝΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΥΡΟ ΕΥΡΩΠΗ ΗΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΟΦΥΙΕΣ ΙΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΙΧΩΡ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΥΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΑΤΤΙΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΝΑΖΙ ΝΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΟΡΚΗΖΟΜΑΙ... Π.Α. Π.Ν. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ Παναγιώτης Δαρίβας ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Ε. ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΟΙ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΟΚ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΤΟ 'ΞΕΡΕΣ? ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΡΟΪΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ANUNNAKI CHEMTRAILS CIA EURO HAARP ILLUMINATI INTERNET ISIS J.F.K. LEFTHY NASA PKK STEΑLTH UCK UFO WEHRMACHT