Tο ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη) σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.
Το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

Ο ΚΑΡΧΑΡΙΟΚΥΝΗΓΟΣ… ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ


Γράφαμε προ καιρού για τον Πάνο Καμμένο: «Ο “Εφιάλτης” της δεξιάς, αφού πρώτα ακύρωσε τον ίδιο του τον εαυτό ποδοπατώντας την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός του με όλες τις βαρύγδουπες εξαγγελίες του για ανυποχώρητη στάση στις “κόκκινες γραμμές”, στη συνέχεια εκ του ασφαλούς “παίζει” το παιχνίδι της Εξουσίας. Το παίζει επαναστάτης και δεν ψηφίζει το νομοσχέδιο για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς μετανάστες, αφού πρώτα εξασφάλισε πως θα υπάρξει στη Βουλή πλειοψηφία από άλλους καλοθελητές του Συστήματος και έτσι δεν θα κινδυνεύσει με πτώση η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αφήνει ελεύθερους κατά συνείδηση τους βο(υ)λευτές του να ψηφίσουν το νομοσχέδιο που αφορά στη συμβίωση των ομόφυλων ζευγαριών. Αφού πρώτα εξασφάλισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε την πλειοψηφία στη Βουλή, με τη σύμφωνη γνώμη επί του νομοσχεδίου, του ΠΑΣΟΚ, του “Ποταμιού” και της “Ένωσης Κεντρώων”».
Είναι πλέον πολύ επικίνδυνος
Βέβαια, ο Πάνος Καμμένος ζει τον προσωπικό του μύθο από την καρέκλα του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Και έχει τεράστιες ευθύνες για τα διαπραττόμενα εγκλήματα κατά του Έθνους των Ελλήνων. Γιατί, συνομολογεί σε όλα τα ανοσιουργήματα που νομοθετούν “οι αριστεροί σύντροφοί του” κατά της Πατρίδος. Είναι συνυπεύθυνος, εκείνος και οι εναπομείναντες όμοιοί του στο κόμμα των “Εξαρτημένων Ελλήνων”, γι΄ αυτά τα εγκλήματα. Να το γνωρίζει πως, η Ιστορία θα είναι πολύ σκληρή μαζί του.
Ωστόσο, την ίδια ώρα προσπαθεί να “πείσει” το αφελές κατά την άποψή του ακροατήριο, πως είναι πατριώτης. Έτσι, προσέρχεται με την ιδιότητά του ως Υπουργός Εθνικής Αμύνης σε κάθε εκδήλωση Μνήμης, προκειμένου να αδράξει από την ευαισθησία των Ελλήνων, εκείνες τις ψήφους που θα τον διατηρήσει, σε επερχόμενες εκλογές, στο Κοινοβούλιο των Αχρείων.
Γι΄ αυτό παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τους Ήρωες των Ιμίων, τους τρεις αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού που θυσίασαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι την Πατρίδα και οι οποίοι δεν μπορούσαν να γνωρίζουν τα προδοτικά παιχνίδια που έπαιζε, την ίδια εκείνη ώρα, η κυβέρνηση Σημίτη.
Έτσι, έριξε από ελικόπτερο στεφάνι στο θαλάσσιο χώρο για να τιμήσει τη Μνήμη τους. Αυτή την ίδια ώρα το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμύνης ανακοίνωνε πως ένα ζεύγος τουρκικών μαχητικών F – 16 εισήλθε στο FIRΑθηνών, με υπέρ-πτηση πάνω από τη νήσο Καλόλιμνο.
Λεονταρισμοί από τον Καμμένο
Και ο “πολύς” Πάνος Καμμένος στη συνέχεια προέβαινε σε  βαρύγδουπους λεονταρισμούς, του τύπου “είμαστε εδώ για να μην επιτρέπουμε να παραβιάζουν οι Τούρκοι τα σύνορά μας” και άλλα τέτοια ευτράπελα!!
Όπως, στις 25 Νοεμβρίου 2015, όταν σχετικά με την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από την Τουρκία, στο ρ/σ Realfm, ο Πάνος Καμμένος απαντούσε μεταξύ των άλλων: «Το ΝΑΤΟ, σε περίπτωση που ζητηθεί η συνδρομή της χώρας μας υπέρ της Τουρκίας, θα έπρεπε να αποδεχθεί ότι η Τουρκία συνεχώς παραβιάζει τον εθνικό εναέριο χώρο μας. Έχουν άμεση εικόνα οι νατοϊκοί για αυτές τις παραβιάσεις εκ μέρους της Τουρκίας. Έχουμε από 1/1/2015, 68 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου. Έχουμε υπερπτήσεις μέσα στο 2015 από τις 30/1/15 μέχρι 8/10/15, έχουμε 21 υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά εδάφη, σε χαμηλό ύψος, προκειμένου να προκαλούν. Αν το ΝΑΤΟ θα ήθελε να επιβάλλει την εφαρμογή των κανονισμών, αυτά θα έπρεπε να είχαν οδηγήσει την Ελλάδα, αν έπαιρνε αντίστοιχα μέτρα, να είχε καταρρίψει τα αεροσκάφη αυτά. Δεν είναι το ΝΑΤΟ μια συμμαχία που μπορεί να βλέπει με δυο μέτρα και δυο σταθμά, από τη μια μεριά την παραβίαση των διεθνών κανονισμών από τη μεριά ενός μέλους του ΝΑΤΟ σε ένα άλλο κράτος – μέλος του ΝΑΤΟ και από την άλλη πλευρά να αποδεχθεί τον ισχυρισμό της Τουρκίας ότι 17 δευτερόλεπτα και για 1,5 μίλι παραβιάσθηκε δήθεν ο εναέριος χώρος της Τουρκίας».
Η απάντηση του ΝΑΤΟ
Παρακολουθείστε παρακάτω τις θέσεις που διατύπωσε στις αρχές Δεκεμβρίου του 2015 στον τηλεοπτικό σταθμό CNN, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, εάν η Ελλάδα έχει δικαίωμα να καταρρίψει τουρκικά μαχητικά που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της, σύμφωνα και με την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από την Τουρκία.
“Όχι δεν έχει αυτό το δικαίωμα, γιατί δεν είναι κυρίαρχο κράτος. Η Ελλάδα είναι μια χρεοκοπημένη χώρα υπό κηδεμονία και δικαίωμα για κατάρριψη έχει μόνο η Γερμανία. Από  τη στιγμή που η Γερμανία δεν ενοχλείται που η Τουρκία παραβιάζει τον εναέριο χώρο της περιουσίας της στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Αν οι Γερμανοί ενοχληθούν από τις παραβιάσεις των Τούρκων στο οικόπεδό τους, θα καταρρίψουν τα τουρκικά μαχητικά”.
Να σημειωθεί πως ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, είναι  πρώην Πρωθυπουργός της Νορβηγίας, προστατευόμενος της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άγκελας Μέρκελ, αφού εκείνη ανέλαβε την πρωτοβουλία για τον διορισμό του σ΄ αυτό το αξίωμα.
Αντιλαμβάνεσθε όλοι το “άδειασμα” που έκανε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ στον Υπουργό Εθνικής Αμύνης της Ελλάδος, Πάνο Καμμένο!!
Κατά τα άλλα πιάνει τους “μεγαλοκαρχαρίες”
Στις 9 Ιανουαρίου 2016 ο πολυάσχολος Πάνος Καμμένος διακίνησε διά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, μια φωτογραφία δίπλα στον καρχαρία δυόμιση μέτρων που έπιασε ένας ψαράς από τον Πόρο, ανοιχτά της Ύδρας, κάνοντας λογοπαίγνιο με σκοτωμένο “μεγαλοκαρχαρία” που κρατάει επιδεικτικά από το στόμα.
Ναι Πάνο Καμένε, τους ξεπάστρεψες εσύ και τα συντρόφια σου στο ΣΥΡΙΖΑ του “μεγαλοκαρχαρίες” που επί δεκαετίες λυμαίνονται και απομυζούν την έρμη την Πατρίδα μας. Πρόσεξε μόνο μη σκίσεις κανά καλσόν. Τους τρόμαξες τώρα, όπως τρόμαξες και το ΝΑΤΟ, τη Μέρκελ, το Σόιμπλε και όλο αυτό το άθλιο σκυλολόι.
Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις      
Ο Πάνος Καμένος όταν ανέλαβε Υπουργός Εθνικής Άμυνας τον Ιανουάριο του 2015, είχε δώσει διαταγή όσοι στρατιώτες υπηρετούν στο Πεντάγωνο και σε άλλες βυσματικές θέσεις, χωρίς να έχουν υπηρετήσει σε παραμεθόριες μονάδες, θα φύγουν αμέσως για τα σύνορα. Όσοι δε, νεοσύλλεκτοι εξέρχονται της βασικής εκπαίδευσης από τα Κέντρα Εκπαιδεύσεως, θα μετατίθενται σε στρατιωτικές μονάδες των συνόρων.
Κι όμως ο πονηρός Πανούλης – όπως μας καταγγέλλουν – με δική του παρέμβαση πήρε νεοσύλλεκτο στρατιώτη, πριν ένα περίπου μήνα, από το Κ. Ε. Καλαμάτας και τον τοποθέτησε στο Πεντάγωνο. Ο πατέρας του συγκεκριμένου στρατιώτη καθώς και η μητέρα του υπήρξαν παλαιοί πρασινοφρουροί και τώρα σκληροί Συριζαίοι . Ο πατέρας έχει μεγάλο λογιστικό γραφείο και πελάτισσά του φρόντισε για την μετάθεση από τη στιγμή που είναι κολλητή του Πάνου Καμένου. Έχουμε τα στοιχεία του στρατιώτη στα χέρια μας και περιμένουμε να πάρει άμεσα θέση ο Υπουργός.
 
 
 
 
 
SHARE

ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ

θέλω να δώσω φόρο τιμής σε όλους εκείνους που θυσίασαν την προσωπική τους ελευθερία καιπολλοί περισσότεροι την ζωή τους για την ΠΑΤΡΙΔΑ, ώστε να υπάρχουμε εμείς σήμερα ως Έθνος και πολίτες αυτής της ένδοξης χώρας που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ….

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

by click4money

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 24-11-2011 ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΡΡΗΤΑ Άρθρο 120 ΑΡΧΑΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΒΕΡΟΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Δ.Ν.Τ. ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΓΓΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΥΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΕΟΚΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΠΡΟΟΙΟΝΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΥΡΟ ΕΥΡΩΠΗ ΗΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΟΦΥΙΕΣ ΙΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΙΧΩΡ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΥΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΑΤΤΙΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΝΑΖΙ ΝΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΟΡΚΗΖΟΜΑΙ... Π.Α. Π.Ν. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ Παναγιώτης Δαρίβας ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Ε. ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΟΙ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΟΚ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΤΟ 'ΞΕΡΕΣ? ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΡΟΪΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ANUNNAKI CHEMTRAILS CIA EURO HAARP ILLUMINATI INTERNET ISIS J.F.K. LEFTHY NASA PKK STEΑLTH UCK UFO WEHRMACHT