Tο ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη) σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.
Το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

ΡΩΣΙΑ: αντί για μελομακάρονα ετοιμάζουμε κόλλυβα. (video)


Τι να τους πεις και αυτούς τέτοιες χρονιάρες μέρες;
Αλλά είναι σφόδρα αγανακτισμένοι με τους πρώην φίλους τους.
ΜΟΣΧΑ, 22 Δεκεμβρίου -. RIA Novosti ¨Το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να αρνούνται την παροχή πληροφοριών στην Μόσχα σχετικά με τις θέσεις και τις συντεταγμένες αυτών που αφορούν τα κέντρα των τζιχαντιστών στην Συρία και το Ιράκ είπε στο τηλεοπτικό κανάλι RT ο Ρώσος Πρεσβευτής στο Ηνωμένο Βασίλειο Alexander Yakovenko.
Σύμφωνα με τον Ρώσο Πρέσβη η ρωσική πλευρά είναι διατεθειμένη να συντονιστεί με τους προηγούμενους αλλά αυτό δεν κατέστει εφικτό γιατί ο καθένας έχει τα δικά του σχέδια.¨
ΜΑ να χαλάσουν το εορταστικό κλίμα του Σουλτάνου οι σύμμαχοι του, είναι ποτέ δυνατόν;
Έτσι αποφάσισαν οι Ρώσοι φέτος τα Χριστούγεννα αντί για μελομακάρονα να αρχίσουν να ετοιμάζουν ¨τα κόλλυβα του
Μεγ. Αλεξάνδρου¨για τους Τζιχαντιστές και τους πάτρωνες τους.
Ισκαντέρ (Ισκαντάρ) – αραβική εκδοχή της ονομασίας του Μεγ. Αλεξάνδρου του Μακεδόνα, «κατακτητή του Σύμπαντος»
¨ Και ξεκίνησαν να εκπαιδεύονται στις επιχειρησιακές ικανότητες με πρακτική κατάρτιση των Iskander Μ τακτική των πυραυλικών συστημάτων στην Ανατολική Στρατιωτική περιοχή .
Στρατιωτικοί εκπαιδεύονται στην ανάπτυξη, λειτουργία και ενεργοποίηση πάνω στα νέα αυτά πυραυλικά συστήματα ,δίνοντας το βάρος της προσοχής τους στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού τρόπου εκτόξευσης χωρίς πρακτικές σκοποβολής. Αυτές οι εκτοξεύσεις έγιναν με την χρήση αυτοματοποιημένων συστημάτων ελέγχου ετοιμότητας..
Οι δε συνθήκες της εκπαίδευσης ήταν όσο πιο κοντά στην πραγματική πολεμική δράση όσο το δυνατόν.
Ως γνωστόν τα Πυραυλικά συστήματα Iskander-M τέθηκαν σε λειτουργία τον Ιούλιο του 2015.
Αξίζει να σημειωθεί, κάθε Iskander-M είναι εξοπλισμένο με τέσσερις τύπους aeroballistic και πυραύλους cruise. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να καταστρέφει στόχους εδάφους, όπως είναι τα κέντρα διοίκησης, μεγάλες ομάδες στρατιωτών, πυροβόλα όπλα, αντικείμενα του αέρα και να στηρίζει την αντιπυραυλική άμυνα, από το έδαφος απέναντι σε αεροπλάνα και ελικόπτερα.¨ Pravda.Ru
22.12.2015 | Πηγή: Pravda.Ru
Οι πρόσφατες μεγάλης κλίμακας στρατιωτικές συγκρούσεις δείχνουν ότι υπάρχει μια πολύ σαφής τάση να περιοριστούν οι μάχες στην πρώτη γραμμή. Σήμερα είναι της μόδας στην αρχική ορμή του πολέμου: ένα αποφασιστικό πλήγμα – από αεροσκάφη και πυραύλους μεσαίου και μικρότερου βεληνεκούς. Τα συστήματα πυραύλων είναι ένα καλό παράδειγμα. Στις τοπικές συγκρούσεις είναι ένα μεγάλο όπλο αποτροπής, καθώς για τις χώρες με μια μικρή γεωγραφική έκταση θα μπορούσε να
γίνει ένα πλήρες στρατηγικό όπλο – που μπορεί να πλήξει στόχους σε οποιοδήποτε σημείο.
Έτσι, τα τακτικά πυραυλικά συστήματα (σε αντίθεση με τα, ας πούμε, διηπειρωτικά) έχουν ως σκοπό να δεσμεύσουν τον αντίπαλο άμεσα σε πολεμικές επιχειρήσεις.
Για να χρησιμοποιηθεί όλο αυτό το οπλοστάσιο υπό τις παρούσες συνθήκες, και να είναι αποτελεσματικό, υπάρχουν σοβαρές απαιτήσεις από την πλευρά της στόχευσης με ακρίβεια, της αυτονομίας, της κινητικότητας, της ευκινησίας, της ταχύτητα της ανάπτυξης, της κατάρτισης, της επίθεση κάτω από «αόρατες» συνθήκες, της υψηλής εκκίνησης του πυραύλου και της αυτοματοποίησης της πιθανότητας να ξεπεραστεί η αντίπαλη πυραυλική άμυνα.
Το πρώτο πράγμα που είναι σημαντικό για τον «Ισκαντέρ» – είναι το μεγάλο βεληνεκές, η ταχύτητα της ανάπτυξης (χρόνος – 30 λεπτά πριν την εκτόξευση, και το διάστημα μεταξύ των εκτοξεύσεων – 1 λεπτό) και το πλήγμα. Ως αποτέλεσμα, το συγκρότημα ουσιαστικά δεν «πλησιάζει» στην περιοχή εμβέλειας του εχθρού. Το δεύτερο – μια ακραία ακρίβεια των πυρομαχικών του, η οποία επιτρέπει τον χρήστη να πλήξει την αεράμυνα και την πυραυλική άμυνα, τα εχθρικά αεροπλάνα και ελικόπτερα (στο έδαφος), θέσεις διοίκησης, κέντρα επικοινωνίας, καθώς και πυραύλους και μεγάλης εμβέλειας συστήματα πυροβολικού του εχθρού.
Ο πύραυλος σκαρφαλώνει σε ένα μεγάλο υψόμετρο – «απόγειο» 50 χιλιόμετρα – και ο σχεδιασμός και ειδική επίστρωση τον καθιστά σχεδόν αόρατο στα ραντάρ. Μέρος της πτήσης πραγματοποιείται με ταχύτητα περίπου 2.100 χλμ/ώρα.
Απαραίτητο δυναμικό στοιχείο είναι το πλήγμα του εχθρικού στόχου με ακρίβεια. Για να γίνει αυτό, ο πύραυλος είναι εξοπλισμένος με ένα αδρανειακό σύστημα καθοδήγησης, και η τελευταία φάση της πτήσης περιλαμβάνει ένα πλήρως αυτόνομο οπτικό φάκελο. Η οπτική εικόνα της περιοχής (εάν είναι απαραίτητο – και τη νύχτα) συγκρίνεται με το αποθηκευμένο στη μνήμη στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την εκτόξευση «πρότυπο περιοχής στόχου». Διορθώσεις μπορούν να γίνουν κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ο πύραυλος ενσωματώνει συσκευή ηλεκτρονικής παρεμβολής, η οποία έχει συγχρονιστεί με το σύστημα ελέγχου πυρός του αμερικανικού πυραυλικού συγκροτήματος Patriot.
Ρωσικά Ισκαντέρ Βλήματα – Κινητό βαλλιστικό σύστημα πυραύλων εκτόξευσης
Στην πραγματικότητα, τα πυρομαχικά ακριβείας του «Ισκαντέρ» είναι ένα μυστικό. Σύμφωνα με ορισμένες πηγές , στο πεδίο βολής έχουν αναπτύξει εμβέλεια έως και 500 χιλιόμετρα με κυκλικό σφάλμα 20-30 μέτρα. Με άλλα λόγια, το 50% των βολών θα είναι στον περιγεγραμμένο κύκλο γύρω από τον στόχο με την προαναφερθείσα ακτίνα, και το υπόλοιπο 43% – σε έναν κύκλο με ακτίνα 40-60 μέτρων. Ωστόσο, μια σειρά από εκθέσεις αξιόπιστων αμυντικών ινστιτούτων αναφέρει το πιθανό κυκλικό σφάλμα (CEP) του πυραύλου να μην υπερβαίνει τα 12 μέτρα!
Η αρχική μάζα του πυραύλου – 3,8 τόνοι, η κεφαλή ζυγίζει 480 κιλά. Ο πύραυλος μπορεί να εξοπλιστεί με πολλούς τύπους κεφαλών.
Ο αυτοκινούμενος εκτοξευτής έχει σχεδιαστεί για αποθήκευση, μεταφορά, προετοιμασία και εκτόξευση δύο πυραύλων σε έναν στόχο. Οι Ρώσοι χρησιμοποιούν εδώ τροχοφόρα οχήματα 8×8 που κατασκευάζονται στη Λευκορωσία, ή τα εγχώρια BAZ-6909 από το εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων στο Μπριάνσκ. Τα οχήματα αυτά είναι σε θέση να λάβουν 19 τόνους ωφέλιμου φορτίου και αναπτύσσουν ταχύτητες έως 70 χλμ/ώρα – 1000 χλμ. η εμβέλεια, τριμελές πλήρωμα.
Ο αυτοκινούμενος εκτοξευτής έχει επιλεχθεί να μπορεί να τάσσεται για βολή πολύ γρήγορα: ο χρόνος από την έναρξη της προετοιμασίας για την εκτόξευση των πυραύλων και πριν από την αποχώρηση του βλήματος από το κάνιστρο, δεν υπερβαίνει τα 20 λεπτά. Παράλληλα δεν χρειάζονται προετοιμασμένες θέσεις, μπορεί να λειτουργήσει παντού εκτός από περιοχές με βάλτο ή άμμο. Το πλήρωμα παραμένει όλη την ώρα μέσα στο διαμέρισμα.
Το δεύτερο όχημα αφορά την μεταφορά πυραύλων και την φόρτωση του εκτοξευτή. Μεταφέρει 2 ακόμη πυραύλους και η διαδικασία φόρτωσης γίνεται με έναν γερανό που οι Ρώσοι έχουν κωδικοποιήσει ως MAZ-79306. Το πλήρωμα είναι διμελές. http://www.fox2magazine.net/Συντάχθηκε απο τον/την deepred001 | 04 Ιουνίου 2012
Και αν σκεφτεί κανείς ότι οι Ρώσοι στο μπαλκόνι τους στην Μαύρη Θάλασσα που λέγεται ΚΡΙΜΑΙΑ έχουν από καιρό κάνει τις προετοιμασίες τους καταλαβαίνει τι έπεται.
«Στην χερσόνησο της Κριμαίας έχουν, ήδη, εγκατασταθεί πυρηνικές κεφαλές», αναφέρει η ρωσική εφημερίδα Novoye Vremya.
¨Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αντρέι Κλιμένκο, στο χώρο όπου βρίσκονταν παλαιότερα αποθήκες των σοβιετικών πυρηνικών όπλων, που ονομάζεται Κιζίλ-Τας και βρίσκεται μεταξύ των βουνών Σούντακ και Θεοδοσία έχει καταγραφεί αυξημένη δραστηριότητα.
Ακολούθησε η προσγείωση δύο συνταγμάτων στρατηγικών βομβαρδιστικών αεροπλάνων.
Στη Χερσόνησο εισήχθησαν πυραυλικά συστήματα Ισκαντέρ που είναι φορείς πυρηνικών όπλων.
Ταυτόχρονα έγινε αποβίβαση πυραυλικού συστήματος ‘Μπάστιον’ που μπορεί να φέρει πυρηνικές κεφαλές. Ως εκ τούτου, τα πυρηνικά όπλα είναι, ήδη, εκεί.».
Σήμερα οι πύραυλοι Ισκαντέρ που έχουν εγκατασταθεί στην Κριμαία έχουν ακτίνα βολής 500 χιλιομέτρων, που φθάνει στην αμερικανική στρατιωτική βάση που έχουν εγκαταστήσουν οι ΗΠΑ το αντιπυραυλικό τους σύστημα.
Αυτό το δεδομένο αλλάζει εντελώς τη γεωπολιτική, γεωστρατηγική κατάσταση. «Η ίδια η περιοχή της Μαύρης Θάλασσας δεν έχει στρατηγική αξία. Όμως η Μαύρη Θάλασσα οδηγεί στη Μεσόγειο- σταυροδρόμι της Ευρώπης και της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Αυτό αλλάζει τα πάντα. Ο Πούτιν επιδιώκει αλλαγή των δυνάμεων σε αυτό, το θερμότερο σημείο, του κόσμου», αναφέρει το δημοσίευμα. ¨
17/03/2015 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Απόσταση από Σεβαστούπολη στην Κριμαία , την Ελληνική Χερσόνησο της ΤΑΥΡΙΔΟΣ μέχρι τα προάστια της Κωνσταντινούπολης που βλέπουν Μαύρη Θάλασσα το Karaburun, Black Sea.. το Ελληνικό Καραμπουρνάκι της προσφυγιάς μας…
Είναι 500 χιλιόμετρα όσο και η βολή ενός ¨ κόλλυβου ΙΣΚΑΝΤΕΡ¨ του τύπου ¨ Μεγ. Αλεξάνδρου¨.
Αυτές τις στιγμές που γράφω αυτά η ατμόσφαιρα της επικαιρότητας στην Ευρώπη και μάλιστα στην Γερμανία που είναι και η κατάληξη των προσφυγικών ροών…είναι πολύ βαρειά,
¨ τελευταίες μέρες του Ιουνίου φέτος και πριν ανοίξει το θέμα της προσφυγικής κρίσης στο Αιγαίο και πριν ακόμα γίνει το περιβόητο δημοψήφισμα του ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου ένα ξερακιανό ασκητικό γεροντάκι μου είπε δυο χαρακτηριστικές φράσεις για τις οποίες και αρθρογραφήσαμε κατ επανάληψη…
* Παιδί μου, ο πόλεμος αυτός που ήρθε στην Ελλάδα είναι η αυτοκτονία της Ευρώπης.
* Παιδάκι μου, οι προδότες είναι τόσοι πολλοί όσοι τα φύλλα του Βασιλικού και τα Άστρα του Ουρανού¨
Μ πνευματική ευθύνη και συνείδηση
 
 
 
 
 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
SHARE

ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ

θέλω να δώσω φόρο τιμής σε όλους εκείνους που θυσίασαν την προσωπική τους ελευθερία καιπολλοί περισσότεροι την ζωή τους για την ΠΑΤΡΙΔΑ, ώστε να υπάρχουμε εμείς σήμερα ως Έθνος και πολίτες αυτής της ένδοξης χώρας που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ….

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

by click4money

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 24-11-2011 ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΡΡΗΤΑ Άρθρο 120 ΑΡΧΑΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΒΕΡΟΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Δ.Ν.Τ. ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΓΓΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΥΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΛΑΔΑ. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΕΟΚΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΠΡΟΟΙΟΝΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΥΡΟ ΕΥΡΩΠΗ ΗΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΟΦΥΙΕΣ ΙΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΙΧΩΡ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΥΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΑΤΤΙΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΝΑΖΙ ΝΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΟΡΚΗΖΟΜΑΙ... Π.Α. Π.Ν. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ Παναγιώτης Δαρίβας ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Ε. ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΟΙ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΟΚ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΤΟ 'ΞΕΡΕΣ? ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΡΟΪΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ANUNNAKI CHEMTRAILS CIA EURO HAARP ILLUMINATI INTERNET ISIS J.F.K. LEFTHY NASA PKK STEΑLTH UCK UFO WEHRMACHT