Tο ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη) σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.
Το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Οι ρωσικές δυνάμεις μετά από σφοδρές μάχες εξόντωσαν δεκάδες τουρκμένους στην περιοχή της Λαττάκειας ενώ οι Κούρδοι πιάσανε αιχμάλωτο Τούρκο ο οποίος ανακρίθηκε από το ρωσικό Στρατό με έναν ακόμη πράκτορα της ΜΙΤ να πέφτει νεκρός στο Ιράκ. Προσωπικά του αντικείμενα μεταφέρθηκαν στο επιχειρησιακό στρατηγείο των «4+1» στη Βαγδάτη για περαιτέρω διερεύνηση.
Οι τραυματίες Τούρκοι και Τουρκμένοι όπως θα δείτε και σε εικόνες παρακάτω μεταφέρθηκαν σε τουρκικά νοσοκομεία μεταξύ αυτών και ο Amir Siho, διοικητής τους που πολεμούσε στο πλευρό της αλ-Κάιντα στη Λαττάκεια.
Ταυτόχρονα, ο τουρκικός Στρατός σφυροκόπησε θέσεις των Κούρδων εντός της Συρίας στην περιοχή Tall Abyad. Στη περιοχή σπεύδουν μαχητές από την πολιτοφυλακή Sotoro στο Κομπάνι και δυνάμεις SDF.
Τούρκοι στρατιώτες που είχαν αναπτυχθεί κατά μήκος των συνόρων με τη Συρία σφυροκόπησαν θέσεις των Κούρδων του YPG στην πόλη Tall Abyad. Οι Κούρδοι του YPG είναι στενοί σύμμαχοι των Κούρδων του PKK που πολεμούν στην ΝΑ Τουρκία.
Το σφυροκόπημα των θέσεων των Κούρδων ξεκίνησε χτες βράδυ στις 19:30 τοπική ώρα Δαμασκού χωρίς να υπάρξει καμία πρόκληση.
Οι εντάσεις μεταξύ Τουρκίας και Κούρδων έχουν αυξηθεί από τη στιγμή που οι Κούρδοι απελευθέρωσαν την πόλη Tall Abyad από το ISIS τον περασμένο Ιούλιο μετά από μαζική αντεπίθεση που ξεκίνησε από το Κομπάνι.
 
Tαυτόχρονα ο Mahmut Ghazi Tatar, ισλαμιστής αιχμάλωτος από το ISIS σε ανάκριση του την οποία το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας έδωσε στην δημοσιότητα αποκάλυψε τους δεσμούς της ISIS με την Τουρκία.
Ο 24χρονος Mahmut Ghazi στρατολογήθηκε στο ISIS από την τουρκική πόλη Adıyaman.
Αυτός μαζί με 27 άλλους Τούρκους πέρασε τα σύνορα με τη Συρία με βοήθεια (από την τουρκική κυβέρνηση) για να καταταχθεί στους ισλαμιστές του ISIS.
«Αφού περάσαμε τα σύνορα μετακινηθήκαμε σε στρατόπεδο εκπαίδευσης 5 χλμ από τα σύνορα. Λάβαμε στρατιωτική εκπαίδευση και θρησκευτική κατήχηση. Πριν την αρχή της εκπαίδευσης καθένας από μας ρωτήθηκε αν θέλουμε να γίνουμε «μάρτυρες» (βομβιστής αυτοκτονίας). Αρνήθηκα.
Αυτοί που συμφώνησαν μέσα σε έξι μήνες έλαβαν θρησκευτική εκπαίδευση. Από τη στιγμή που αρνήθηκα, η μόρφωση μου και η εκπαίδευση μου διήρκησε 70 ημέρες. Διδαχθήκαμε από τουρκικά βιβλία. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, λίγοι άνθρωποι από την Τουρκία ήρθαν να μας ελέγξουν. Δεν είχαν γένια και δεν ήταν μέλη του ISIS» είπε Mahmut Tatar.
«Αυτοί που έλαβαν εκπαίδευση, τα 27 μέλη που ήταν όλοι Τούρκοι στάλθηκαν στην πόλη Tel Abaid όπου ζούσαν σε σπίτια και η εκπαίδευση τους συνεχίστηκε εκεί. Τα ονόματα τους κρατήθηκαν μυστικά και δεν τους επιτράπηκε να επικοινωνήσουν με τις οικογένειες τους για έξι μήνες».
«Μόλις ειδοποιηθήκαμε για την παρουσία Κούρδων στρατιωτών από άλλα μέλη του ISIS, εγώ με 12 ακόμα μέλη, τρέξαμε μακριά από το Tal Abaid.
«Κρυφτήκαμε σε κοντινό χωριό. Το επόμενο πρωινό προσπάθησα να ξεφύγω αλλά πιάστηκα αιχμάλωτος».
«Οι Κούρδοι συμπεριφέρονται καλά στους αιχμαλώτους, τους δίνουν νερό ακόμη και τσιγάρα. Κρατήθηκα σε ένα δωμάτιο μαζί με αρκετούς άλλους ανθρώπους. Δεν πίστευα ότι θα μου φέρονταν τόσο καλά, φοβόμουν βασανισμούς. Σκέφτηκα ότι θα σκοτωθώ αλλά αποδείχτηκε ότι οι Κούρδοι δεν σκοτώνουν αιχμαλώτους».
«Άκουσα κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης μου τον Μάϊο του 2015, από τον διοικήτη του ISIS, Abu Talha, ότι πουλάμε πετρέλαιο στην Τουρκία και τα λεφτά από την Άγκυρα μας βοηθάνε να επιλύουμε όλες τις οικονομικές δυσκολίες».
Τα βυτιοφόρα είχαν αργό πετρέλαιο, πετρέλαιο θέρμανσης και βενζίνη. Aυτή είναι η κύρια πηγή εισοδήματος για το ISIS»…
«Το πετρέλαιο πουλείται στη Τουρκία με τη μεσολάβηση αριθμού επιχιερηματιών και εμπόρων. Το ISIS λαμβάνει πολλά προϊόντα από την Τουρκία και άλλες Αραβικές χώρες» είπε ο Mahmut Ghazi.
«Ανέφερε ότι οι Αμερικανικοί βομβαρδισμοί δεν τους έπληξαν καθόλου. Πίστευαν ότι οι ΗΠΑ προσποιούνται»…
Όταν ρωτήθηκε γιατί το ISIS δεν πολεμά εναντίον του Ισραήλ o Abu Talha είπε:
“Πρώτα πρέπει να σπάσουμε ένα μικρό τοίχο και μετά να καταστρέψουμε ένα μεγάλο».
Τέλος είπε ότι:
«οι ισλαμιστές που θέλουν να καταταχθούν περνάνε τα σύνορα με Τουρκία. Οι μαχητές από Ευρώπη, Αμερική, Σαουδική Αραβία, Τυνησία, Υεμένη, Κατάρ, Λίβανο και Αίγυπτο ακολουθούν όλοι τον ίδιο δρόμο…»
«Οι διοικητές μας είπαν ότι προετοιμάζουν μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση από την 11 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ»…
Ταυτόχρονα βρέθηκε κινητό ενός πράκτορα της ΜΙΤ που έπεσε νεκρός γεγονός που αποδεικνύει πως η Τουρκία παρέχει υποστήριξη στους ισλαμιστές του ISIS και στο Ιράκ.
«Το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε πάνω σε μέλος του ISIS που έπεσε νεκρό μετά από σφοδρές μάχες δύο ημέρες πριν»…
«Το κινητό περιέχει μηνύματα από την ΜΙΤ που αναφέρουν τους διαδρόμους που είναι ασφαλή για να περάσουν οι ισλαμιστές»..
«Επίσης περιέχει και άλλες σημαντικές πληροφορίες που δεν μπορούν να αποκαλυφθούν τώρα και έχουν δοθεί σε ειδικές υπηρεσίες ασφαλείας για περαιτέρω ανάλυση»…
Η Χεζμπολάχ μετά το θάνατο σημαντικού στελέχους της ορκίζεται «θάνατο στους ισλαμιστές»…
 
H επίθεση των Κούρδων

Tell Abyad offensive (2015).png

Ο Τούρκος που πολεμούσε μαζί με την Αλ-Κάιντα

Embedded image permalink

Embedded image permalink


Νεκροί Τούρκοι και Άραβες ισλαμιστές. Ανάμεσα τους και πράκτορες της ΜΙΤ

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink
Σπεύδουν ενισχύσεις στο Κομπάνι
Embedded image permalink
Embedded image permalink

Embedded image permalink


makeleio.gr
SHARE

ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ

θέλω να δώσω φόρο τιμής σε όλους εκείνους που θυσίασαν την προσωπική τους ελευθερία καιπολλοί περισσότεροι την ζωή τους για την ΠΑΤΡΙΔΑ, ώστε να υπάρχουμε εμείς σήμερα ως Έθνος και πολίτες αυτής της ένδοξης χώρας που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ….

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

by click4money

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 24-11-2011 ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΡΡΗΤΑ Άρθρο 120 ΑΡΧΑΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΒΕΡΟΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Δ.Ν.Τ. ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΓΓΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΥΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΛΑΔΑ. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΕΟΚΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΠΡΟΟΙΟΝΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΥΡΟ ΕΥΡΩΠΗ ΗΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΟΦΥΙΕΣ ΙΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΙΧΩΡ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΥΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΑΤΤΙΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΝΑΖΙ ΝΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΟΡΚΗΖΟΜΑΙ... Π.Α. Π.Ν. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ Παναγιώτης Δαρίβας ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Ε. ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΟΙ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΟΚ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΤΟ 'ΞΕΡΕΣ? ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΡΟΪΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ANUNNAKI CHEMTRAILS CIA EURO HAARP ILLUMINATI INTERNET ISIS J.F.K. LEFTHY NASA PKK STEΑLTH UCK UFO WEHRMACHT